Занурюючись у WOO Network: звіт за підсумками четвертого кварталу 2022 року

Занурюючись у WOO Network: звіт за підсумками четвертого кварталу 2022 року

Теми, статистика та аналітика останнього кварталу 2022 року


Вступ


Продовжуючи рухатися тією ж траєкторією, що й у третьому кварталі, четвертий квартал став неспокійним періодом для ринку криптовалют, оскільки багато постачальників послуг продемонстрували погане управління ризиками, слабкі стратегічні рішення та в деяких випадках зловмисні дії. Однією з основних тем четвертого кварталу стало "зараження", оскільки несприятливі фінансові умови поширювалися серед багатьох постачальників послуг із швидкістю лісової пожежі. Ці хвилі вийшли за межі FTX, який оголосив себе банкрутом, і торкнулися таких компаній як Gemini Earn і BlockFi, які були змушені зупинити виведення коштів. Навіть компанії, які здійснювали розумне управління ризиками, відчули вагу ведмежого ринку, оголосивши про скорочення штату, що дало WOO Network можливості для розширення за рахунок найму найкращих фахівців та захоплення більшої частки ринку.

На рівні макроекономіки центральні банки продовжували проводити обмежувальну політику шляхом подальшого підвищення ставок. На щастя для ринків криптоактивів, слабший долар і м'якший, ніж очікувалося, індекс споживчих цін у грудні принесли деякий перепочинок. У той час як попереду маячить значна невизначеність, багато ринкових коментаторів закликають до пікової інфляції і тепер, як і раніше, зосереджені на даних із безробіття. За умови, що внутрішні ринки праці не знизяться значно, а світова економіка не увійде до глибокої рецесії, ринки ризикованих активів, такі як криптовалюти, можуть відновитися у 2023 році.

Незважаючи на значні перешкоди наприкінці 2022 року, у галузі було кілька шансів для стрімкого розвитку та технічного прогресу. Наприклад, підприємець, який виступає за криптовалюту, Ілон Маск, придбав Twitter, ймовірно, закріпивши за соціальною мережею статус основного форуму для обговорення криптоактивів. Технологічні гіганти, такі як Google Cloud почали приймати криптовалютні платежі, а Instagram інтегрувався з Polygon і Solana для використання NFT. Спільнота Ethereum досягла значного прогресу в доопрацюванні пропозицій щодо покращення блокчейну, які будуть впроваджені вже в першому кварталі 2023 року.

Загалом четвертий квартал був схожий на 2018 рік, коли похмілля останнього ведмежого ринку досягло кульмінації, а короткострокові та несумлінні гравці залишили ринок. 2023 рік сприяє тому, щоб зосередитися на випуску наступної хвилі функцій і продуктів, які сформують наступний бичачий ринок.

WOO X

У другій половині четвертого кварталу переважали теми, пов'язані з прозорістю роботи централізованих криптовалютних бірж, оскільки WOO X випустила першу панель обліку активів у реальному часі. У цьому кварталі відбулося 6 основних оновлень продукту, які включають таблицю лідерів, особисті профілі користувачів, історію ордерів, нові види ордерів - брекет-ордери та трейлінг-стопи, більше фіатних валют, покращення KYC, блог, оновлений вебсайт та прискорений вхід до системи.

На WOO X було додано 5 спотових торгових пар та 6 безстрокових контрактів. Однак через зниження ліквідності на світових ринках WOO виключила з лістингу 23 спотові та 8 безстрокових ринків, внаслідок чого загальна кількість спотових та 64 безстрокових акцій досягла 90. Зупинка торгівлі невеликих і менш ліквідних ринків — це звичайний процес, який також допомагає підняти рейтинг довіри на таких сайтах, як CoinGecko.

Дорожня карта WOO на перший квартал 2023 року

Була випущена стратегічна дорожня карта на перший квартал 2023 року, оскільки акцент змістився на покращення токеноміки та підтримку основних торгових функцій на WOO X, а також на покращення децентралізованих продуктів – WOOFi та WOOFi Dex.

WOOFi

У цьому кварталі WOOFi перевершив усі очікування, встановивши рекордний обсяг торгів за 7 днів у розмірі 189 мільйонів доларів і розширившись до Arbitrum і Optimism, в результаті чого загальна кількість мереж, що підтримуються, досягла шести. Разом з цим з'явився новий інтерфейс WOOFi Earn, який передбачає роботу в кількох мережах відразу, покращене цінове виконання за допомогою sPMM v2 та багато інших успіхів:

  • Місце в топ-10 DEX за обсягом за 24 години на DeFi Llama
  • Найбільший викуп WOO за 7 днів (278,614 токенів)
  • Рекордно високий TVL у розмірі 9,4 млн. доларів
  • 5 нових сховищ Supercharger
  • Перехід WOOFi DEX із тестової в основну мережу
  • Запуск WOOFi Wizard NFT та каналу Discord
  • Спільне проведення Twitter Space та подкастів з лідерами DeFi, включаючи Arbitrum та Fantom
  • Додавання 2 нових брокерів - Odos та My Meta Farm
  • У лотереї токенів BAB від WOOFi було розіграно майже 5000 лотерейних квитків
  • У гонці за WOOFi's Arbitrum adventure NFT взяли участь 7,000 користувачів
  • Winter Wonderland NFT забрали 24,000 разів
  • Більше 32,000 NFT було забрано в результаті спільної кампанії з Odos

Tокен WOO

Уся статистика у цьому звіті є актуальною станом на 10 січня 2022 року.

Модернізація токеноміки призвела до динамічної зміни пропозиції. Після спалювання 705 млн WOO загальна пропозиція зменшилася до 2,25 млрд. Введення винагород екосистеми в обіг означає, що на додаток до більшої ясності та прозорості токенів він тепер має нижчу інфляцію, а пропозиція в обороті становить 1,63 млрд, або 72 % від загальної пропозиції. Винагороди екосистеми, незважаючи на те, що вони розраховуються як частина в обігу, нині заблоковані в смарт-контракті, розблокування якого відбувається лінійно до першого кварталу 2028 року.

Оновлена ​​токеноміка WOO

У мережі Ethereum, BNB Smartchain, Avalanche, Polygon, Fantom, NEAR, Arbitrum, Optimism та HECO налічується понад 32,4 тис. унікальних адрес з WOO, що на 15% більше, ніж у попередньому кварталі. 41% цих адрес знаходяться на блокчейні Ethereum, а кількість адрес Polygon зросла майже на 50%.

Стейкінг

79 мільйонів WOO перебувають у стейкінгу на WOOFi, причому Polygon, Avalanche і BSC поступово розподілили по 27% кожна. У першому кварталі 2023 року на WOOFi заплановано перше велике оновлення, яке покращить поточну модель стейкінгу.

Токеноміка

До спалювання найбільш помітним впливом на постачання токенів в обіг було припинення розблокування токенів інвесторам сід-раундів. Вони являли собою значне збільшення токенів в обороті щокварталу, яке тепер повністю завершилося, що різко знизило рівень інфляції. Токени виділені інвесторам серії А тепер складають менше ніж 3% заблокованої пропозиції. Через відсутність прозорості та проблеми з дотриманням вимог щодо спалювання щомісячне спалювання WOO припиниться. WOO Network буде працювати над зниженням рівня інфляції та зосередиться на збільшенні попиту на WOO, додаючи корисність та орієнтуючись на масове впровадження свого набору продуктів.

Розподіл токенів WOO

У 2023 році решта механізмів спалювання токенів також перестануть працювати. Комісії за моментальний виведення токенів зі стейкінгу на WOO X накопичуватимуться і зрештою повертатимуться користувачам WOO X, збільшуючи їхній дохід на платформі. Більш детальна інформація про це буде надана пізніше у 2023 році.

Кадровий та юридичний відділи

У четвертому кварталі до компанії приєдналися 26 нових співробітників, більшість з яких було найнято в Європі. Команди зростання, технічного розвитку та операційний відділ привітали найбільшу кількість нових співробітників. Оскільки багато інших компаній були змушені вимушено скорочувати штати, WOO Network зайняла сильну позицію найму досвідчених талантів з усієї технологічної галузі.

WOO Network отримала тайванську реєстрацію AML через Wootech Taiwan Ltd. та польську реєстрацію VASP у четвертому кварталі. За цей час WOO Network також стала членом найвідоміших місцевих асоціацій фінансових технологій у цих регіонах. Рівні персональної верифікації (KYC) були переглянуті на WOO X, щоб спростити доступ до платформи. У наступному році юридичні зусилля будуть спрямовані на постійну роботу з отримання ліцензій, що підходять для глобальної біржі, та підвищення рівня WOO X через співпрацю з регулюючими органами у різних юрисдикціях.

Спільнота

Четвертий квартал був не чим іншим, як насиченим подіями кварталом для зростання спільноти WOO Network. У програму розвитку спільноти WOO Force було подано 50 нових заявок, і тепер у програмі бере участь 21 країна світу.

У WOO Force відбулися серйозні оновлення робочих структур із розробкою винагород за контент та оновленою програмою управління спільнотою. Статистика WOO Force за четвертий квартал виглядає так:

  • Опубліковано 27 одиниць оригінального контенту
  • $59,944 виплачено у вигляді винагород, отриманих за рефералів, контент та ініціативи розвитку WOO X
  • Проведено 12 AMA з проектами у регіонах
  • Понад $500 мільйонів торговельного обороту було зафіксовано через реферальні коди учасників WOO Force
  • Понад 2000 нових членів спільноти приєдналося до регіональних груп WOO Network у Telegram

Будьте в курсі всього, що відбувається з WOO Network!

Приведений контент не є рекомендацією щодо інвестицій або трейдингу, а також не є пропозицією, закликом або порадою для взаємодії з певним продуктом або сервісом. Цей контент призначений виключно для інформаційних цілей. Будь-яка людина, яка приймає певні інвестиційні рішення або змінює їх з урахуванням даного матеріалу, несе повну відповідальність за можливі результати чи фінансові втрати.

Зміст цього документа було перекладено різними мовами та опубліковано на різних платформах. У разі будь-яких розбіжностей чи невідповідностей між різними варіантами цього тексту внаслідок неправильного перекладу, остаточним варіантом вважається англійська версія на нашому офіційному сайті.

Read Next
WOOFi wdraża się na Linea Mainnet, umacniając swoją pozycję jako centrum omnichain dla traderów DeFi.

WOOFi wdraża się na Linea Mainnet, umacniając swoją pozycję jako centrum omnichain dla traderów DeFi.

Top-10 giełda zdecentralizowanych finansów (DEX) - WOOFi - uruchamia się na szybko rozwijającym się zkEVM, wspieranym przez potężnego gracza w dziedzinie DeFi - Consensys. Otwarci dla przedsięwzięć na Linea Chyba nie można było przegapić, że w ciągu ostatnich 6 miesięcy sieci warstwy 2 zyskują na popularności. Wierzymy, że to nie tylko chwilowa moda, ale początek długoterminowego trendu, który sprawi, że te blockchainy staną się bardziej zatłoczone niż nawet najbardziej ruchliwe centra handlo
Aug 4, 2023
WOO network otwiera innovation hub w Polsce

WOO network otwiera innovation hub w Polsce

Innovation Hub powstał dzięki WOO Network w Polsce, mając na celu rozwijanie najlepszych projektów związanych z kryptowalutami w regionie. Ośrodek innowacyjny WOO Network web3 będzie identyfikować i wspierać obiecujących specjalistów z branży blockchain, start-upy oraz społeczności. "Jako część naszego zaangażowania w budowanie zdecentralizowanych finansów, ośrodek innowacyjny będzie wspierać utalentowane techniczne osoby, które rozwiązują problemy i pozytywnie wpływają na przestrzeń kryptowalu
Aug 2, 2023
Zrozumieć WOO network: Raport za drugi kwartał 2023 roku

Zrozumieć WOO network: Raport za drugi kwartał 2023 roku

Tematy, statystyki i analiza z drugiego kwartału 2023 roku Drugi kwartał 2023 roku był pełen wzlotów i upadków, z pojawiającymi się zarówno pozytywnymi, jak i negatywnymi wiadomościami. Po negatywnej stronie, banki centralne kontynuowały zaostrzanie warunków finansowych, a upadek Credit Suisse oznaczył początek trzeciego kwartału. Rynek NFT doświadczył znaczących spadków wartości w wielu kolekcjach, zaczynając od Bored Ape Yacht Club i przechodząc na ekosystem Azuki po wprowadzeniu wysoko rozc
Jul 11, 2023

We use cookies to improve your experience. To find out more, please read our Privacy Policy. By clicking "Accept", you consent to our cookie and Privacy Policy. Or you may click “Decline”to refuse to consent.

Stay Connected

WOO connects traders, exchanges, institutions, and DeFi platforms with democratized access to the best-in-class liquidity and trading execution at low cost.

Terms of Service Privacy Policy Information Security Statement