WOO Network зміцнює зв'язки із криптоспільнотою в Польщі та активізує співпрацю з інфлюєнсерами

WOO Network зміцнює зв'язки із криптоспільнотою в Польщі та активізує співпрацю з інфлюєнсерами

WOO Network анонсувала запуск спеціяльних програм для зміцнення звʼязків із польською спільнотою трейдерів, що стало наслідком суттєвого прогресу компанії щодо регулювання у цьому регіоні. Взаємодія із комʼюніті здійснюватиметься за допомогою очних трейдингових змагань та співпраці із популярними лідерами думок або так званими інфлюєнсерами. За словами Хуберта Грегорські з підрозділу WOO Network у Польщі, все це дозволить компанії краще усвідомити потреби трейдерів і розвиватися з їх урахуванням.

“Ми щойно провели івент для трейдерів, який відвідали ключові учасники криптоспільноти, досвідчені трейдери, а також представники інших відомих компаній, партнерських проєктів та криптотвітеру. Загалом наша головна мета у такій тісній взаємодії із криптоспільнотою полягає у створенні децентралізованої мережі трейдерів, в межах якої всі ми ділитимемося знаннями щодо пропрієтарного трейдингу та результатами чогось на кшталт розвідки про торгівлю на основі відкритих джерел. Ну і також займемося проведенням трейдингових змагань — куди без них”, — зазначає Грегорські.


Як додав Хуберт, польське відділення WOO Network співпрацює з Kronos Trading Group (KTG) — трейдинговою компанією, 30 співробітників якої спеціялізуються якраз на криптовалютних активах. У межах цього партнерства представники KTG також ділитимуться знаннями про ринок криптовалют із представниками спільноти та взаємодіятимуть із розробниками WOO для покращення вражень від трейдингу на криптобіржі WOO X.

WOO Network уклало партнерство з bigshortbet$ — топовим інфлюєнсером в Польщі

Грегорські також повідомив про співпрацю WOO Network із популярним польським проєктом під назвою bigshortbet$. Останній був створений Рафалом Заорські, який добре відомий завдяки своїм точним передбаченням обвалу ринку криптовалют у 2022 році — і особливо щодо проєкту Terra LUNA, який впав до нуля у травні минулого року.

Загалом Заорські трейдить ще з дев'яностих. Він активно ділиться власним аналізом ринку та ідеями в соцмережах за прикладом Twitter, завдяки чому набрав чимало читачів із криптоком'юніті.

“Ми дуже раді співпраці з Заорські, який є шанованою персоною всередині спільноти трейдерів і заразом відомий своїми точними прогнозами подальших рухів ринку. І саме завдяки заходам WOO Network польські криптотрейдери отримають важливу інформацію bigshortbet$, яка недоступна у будь-якому іншому місці”, — додав Грегорські.

Трейдингові рекомендації від Рафала Заорські

Під час заходу Рафала попросили дати пораду щодо трейдингу. Він відповів таким чином:

“Не можна продовжувати думати про свої втрати, адже вони відволікають вас від нових позицій”. За словами Заорські, і хоча трейдерам справді потрібно розбирати старий негативний досвід для визначення причин його появи, їм “також слід забути про ту саму цифру та припинити себе мучити”.
“Будьте креативними. Перед тим, як я відкрив шорт за акціями CD Project, я відвідав офіс компанії та викурив цигарку разом із її співробітниками під час перерви. Саме тоді вони сказали мені, що у грі повно багів. Так, все справді було настільки просто. І саме прості дії мають значення”, — додав Заорські.

Польща є вхідною точкою WOO Network на європейські ринки. Водночас Варшаву можна назвати ключем до успішної популяризації криптовалют у всій Східній Європі, адже саме в Польщі живе величезна кількість талановитих представників криптоіндустрії з України, Білорусі, Болгарії, країн Центральної Азії тощо.

Останнім часом у Польщі також спостерігається зростання кількості людей із криптовалютними гаманцями, оскільки багато бізнесів у країні починають приймати до оплати цифрові активи. З урахуванням цього країна входить до десятки європейських держав за часткою населення із криптогаманцями в наявності. Їх мають більш ніж мільйон людей, які представляють 2.8 відсотка громадян країни.

Одночасно із взаємодією з місцевою криптоспільнотою WOO Network також доєдналася до ініціятиви FinTech Poland. Йдеться про організацію, яка є одним із членів-засновників Європейської асоціації цифрових фінансів (EDFA). Це некомерційна незалежна галузева організація, що складається з п'ятнадцяти європейських екосистем та тисяч учасників останніх. Усі вони взаємодіють із політиками задля створення єдиного ринку та забезпечення конкурентоспроможності компаній із ЄС.

Нижче — фотографії заходу для трейдерів від польського підрозділу WOO Network.

Приведений контент не є рекомендацією щодо інвестицій або трейдингу, а також не є пропозицією, закликом або порадою для взаємодії з певним продуктом або сервісом. Цей контент призначений виключно для інформаційних цілей. Будь-яка людина, яка приймає певні інвестиційні рішення або змінює їх з урахуванням даного матеріалу, несе повну відповідальність за можливі результати чи фінансові втрати.

Зміст цього документа було перекладено різними мовами та опубліковано на різних платформах. У разі будь-яких розбіжностей чи невідповідностей між різними варіантами цього тексту внаслідок неправильного перекладу, остаточним варіантом вважається англійська версія на нашому офіційному сайті.

Read Next
WOOFi wdraża się na Linea Mainnet, umacniając swoją pozycję jako centrum omnichain dla traderów DeFi.

WOOFi wdraża się na Linea Mainnet, umacniając swoją pozycję jako centrum omnichain dla traderów DeFi.

Top-10 giełda zdecentralizowanych finansów (DEX) - WOOFi - uruchamia się na szybko rozwijającym się zkEVM, wspieranym przez potężnego gracza w dziedzinie DeFi - Consensys. Otwarci dla przedsięwzięć na Linea Chyba nie można było przegapić, że w ciągu ostatnich 6 miesięcy sieci warstwy 2 zyskują na popularności. Wierzymy, że to nie tylko chwilowa moda, ale początek długoterminowego trendu, który sprawi, że te blockchainy staną się bardziej zatłoczone niż nawet najbardziej ruchliwe centra handlo
Aug 4, 2023
WOO network otwiera innovation hub w Polsce

WOO network otwiera innovation hub w Polsce

Innovation Hub powstał dzięki WOO Network w Polsce, mając na celu rozwijanie najlepszych projektów związanych z kryptowalutami w regionie. Ośrodek innowacyjny WOO Network web3 będzie identyfikować i wspierać obiecujących specjalistów z branży blockchain, start-upy oraz społeczności. "Jako część naszego zaangażowania w budowanie zdecentralizowanych finansów, ośrodek innowacyjny będzie wspierać utalentowane techniczne osoby, które rozwiązują problemy i pozytywnie wpływają na przestrzeń kryptowalu
Aug 2, 2023
Zrozumieć WOO network: Raport za drugi kwartał 2023 roku

Zrozumieć WOO network: Raport za drugi kwartał 2023 roku

Tematy, statystyki i analiza z drugiego kwartału 2023 roku Drugi kwartał 2023 roku był pełen wzlotów i upadków, z pojawiającymi się zarówno pozytywnymi, jak i negatywnymi wiadomościami. Po negatywnej stronie, banki centralne kontynuowały zaostrzanie warunków finansowych, a upadek Credit Suisse oznaczył początek trzeciego kwartału. Rynek NFT doświadczył znaczących spadków wartości w wielu kolekcjach, zaczynając od Bored Ape Yacht Club i przechodząc na ekosystem Azuki po wprowadzeniu wysoko rozc
Jul 11, 2023

We use cookies to improve your experience. To find out more, please read our Privacy Policy. By clicking "Accept", you consent to our cookie and Privacy Policy. Or you may click “Decline”to refuse to consent.

Stay Connected

WOO connects traders, exchanges, institutions, and DeFi platforms with democratized access to the best-in-class liquidity and trading execution at low cost.

Terms of Service Privacy Policy Information Security Statement