WOO Network ve Trader Joe, Arbitrum'daki büyümeyi hızlandırmak için stratejik bir ortaklık kurdu

WOO Network ve Trader Joe, Arbitrum'daki büyümeyi hızlandırmak için stratejik bir ortaklık kurdu

Ortaklık, şu anda Trader Joe'daki WOO - ETH likidite havuzu ile başladı.

Arbitrum'a Derinlemesine Giriş

Son 6 ay içinde, WOO ekosistemi hızla artan sayıda Arbinaut'a ev sahipliği yaptı. Şimdiye kadar 8,000'den fazla adres WOO Token'a sahip - bu, ilk çeyreğe göre %35'lik bir artışa tekabül ediyor.WOOFi, Kasım 2022'de orada konuşlandırıldığından beri kaynak veya hedef zincir olarak Arbitrum ağında 360.000'den fazla zincirler arası takas gerçekleştirerek ilgi topladı. WOOFi Stake 2.0'ın son çıkışıyla bu büyümenin devam etmesi bekleniyor

Arbitrum ağında WOO Token tutan benzersiz adreslerin sayısı

Joe ile Güçlerimizi Birleştiriyoruz

Trader Joe, Arbitrum'daki 24 saatlik işlem hacmine göre en iyi 3 DEX arasında yer alır ve parıldayan bir üne sahiptir. Daha önce hiçbir DeFi protokolünün yapmadığı bir seviyede likidite sağlayıcılara özelleştirme ve esneklik getiren yeni bir tür AMM olan 'Liquidity Book' (Likidite Defteri) ile biliniyorlar.

Çeşitli Liquidity Book stratejileri

Trader Joe ve WOOFi bazen rakip olarak düşünülebilir, ancak çok zincirli DeFi ekosisteminde bol miktarda sinerji vardır. Birbirimizin markalarını, kaynaklarını ve likiditesini kullanarak, Arbitrum ekosistemi içindeki etkimizi artırabiliriz, bu da büyük ölçüde artan işlem hacimleri, TVL'ler, topluluklar ve elbette fikir paylaşımı anlamına gelir. Tüm bunlar, dün Trader Joe'da olarak yayınlanan bir WOO/ETH likidite havuzunun oluşturulmasıyla başladı.

Trader Joe’nun Likidite Defteri Hakkında Daha Fazla Bilgi

Liquidity Book (diğer adıyla Likidite Defteri), geçici kaybı sınırlayan (impermanent loss), kaymayı (slipaj) azaltan ve likidite sağlayıcılara sürdürülebilir getiri sağlayan yeni ve yüksek sermaye verimli bir AMM'dir. Herkesin pasif getiri sağlamasını, pozisyonlarını hedge etmesini ve hatta DCA giriş ve çıkışlarını gerçekleştirmesini sağlar. Aralık ayından bu yana işlenen 30 milyon dolardan fazla TVL ve 1,5 milyar dolar işlem hacmi ile WOO likiditesinin büyümesi için Arbitrum ekosisteminde daha iyi bir yuva düşünemiyoruz.

Trader Joe'da Likidite Sağlayıcı Olmak İçin Üç Neden

Daha fazla motivasyona mı ihtiyacınız var? İşte bazı avantajlar:

  1. 31 Mayıs'tan 13 Haziran'a kadar 5.000 dolar değerinde WOO teşvikinin yanı sıra Trader Joe'da yapılan WOO <> ETH swap'larından komisyon kazanın.
  2. Para piyasaları veya türev borsaları gibi yeni DeFi entegrasyonlarına kapı açacak olan WOO likiditesini zincir üzerinde destekleyin.
  3. Aşağıdaki video gibi daha harika iş birliği videoları için bizi teşvik edin.

Farklı türde stratejileri nasıl uygulayabileceğinizi daha iyi anlamak için Trader Joe’nun nihai rehberini kontrol etmenizi öneririz. Bir plan yaptıktan ve okuduktan sonra, ödülleri toplamaya başlamak için Trader Joe'ya gidin ve biraz WOO ve ETH yatırın!

0:00
/

Trader Joe Hakkında

Trader Joe, çok zincirli merkezi olmayan borsa ve DeFi'da sermaye açısından en verimli AMM olan Liquidity Book'un mucididir. Favori varlıklarınızı takas edin, tek tıkla likidite madenciliğine (yield farming) başlayın ve Joepegs NFT Marketplace'te en son dijital koleksiyonları alışveriş yapın. DeFi, Trader Joe sayesinde hiç olmadığı kadar kolay.

WOO Network Hakkında

WOO Network, trader'ları, borsaları, şirketleri ve DeFi platformlarını, sınıfının en iyisi likiditeye ve rekabetçi bir maliyetle üstün alım satım uygulamasına demokratikleştirilmiş erişimle birbirine bağlar. Amiral gemisi ürünleri arasında, aktif kripto trader'ları için yenilikçi bir merkezi borsa olan WOO X, 400 binden fazla çapraz zincir işlemi ve 4,5 milyar doların üzerinde işlem hacmine sahip ilk 15 DEX arasında yer alan WOOFi bulunur. Ayrıca, bütün bu ürünler WOO Token ile birbirine bağlıdır. WOO Network ekosistemi, Kronos Research, Binance Labs ve Crypto.com Capital gibi önde gelen sektör oyuncularının da desteğiyle trader'ları, borsaları ve şirketleri birbirine bağlayan güçlü bir bağlantı görevi görmektedir.


Yukarıdaki içerik, yatırım tavsiyesi olmadığı gibi herhangi bir ürün veya hizmet için yatırım teklifi ve yatırım talebi olarak da nitelendirilemez. Bu içerikler sadece bilgi paylaşımı amaçlıdır. İçeriğe dayalı olarak herhangi bir yatırım kararı alınması tamamen kişinin kendi sorumluluğundadır, bu kararın sonuçlarından sorumlu olmadığımızı bilmenizi isteriz.

Bu belgenin içeriği farklı dillere çevrilmiş veya farklı platformlarda paylaşılmış olabilir. Farklı gönderiler arasında yanlış çevirilerden kaynaklanan herhangi bir farklılık veya tutarsızlık olması durumunda, resmi web sitemizdeki İngilizce versiyonu geçerli olacaktır.

Read Next
Kantitatif sıkılaştırma nedir ve kripto piyasalarını nasıl etkiler?

Kantitatif sıkılaştırma nedir ve kripto piyasalarını nasıl etkiler?

Para politikası son zamanlarda dikkatleri üzerine çekti ve birçok kripto yatırımcısı Jerome Powell ve Janet Yellen'ın söyleyeceklerine dikkat etmeye başladı. Yüksek enflasyon günümüzde pek çok ekonominin karşı karşıya olduğu bir sorun ve bu nedenle merkez bankaları enflasyonu istedikleri seviyelere çekmek için kantitatif sıkılaştırmaya başvuruyor. Bugünkü makalemizde kantitatif sıkılaştırma kavramını, nasıl işlediğini ve kripto piyasalarını nasıl etkilediğini derinlemesine inceleyeceğiz. Kantit
Jun 16, 2023
Whitepaper (Teknik Doküman) nedir ve nasıl okunur?

Whitepaper (Teknik Doküman) nedir ve nasıl okunur?

Çoğu kripto yatırımcısı bilinçli kararlar vermek için teknik analiz kullanır, ancak daha küçük bir grup grafikleri neredeyse tamamen göz ardı eder ve bunun yerine temel özelliklere odaklanır. Bir proje hakkında bilinmesi gereken her şeyi öğrenir ve ona yatırım yapıp yapmayacaklarına karar verirler. Bugünkü yazımızda, bu süreçteki kilit araçlardan birini tartışıyoruz: whitepaper. Bunların ne olduğunu, nasıl okunup analiz edileceğini ve bir whitepaper'da nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrenme
Jun 14, 2023
Kripto alım-satımda “confluence” nedir ve neden önemlidir?

Kripto alım-satımda “confluence” nedir ve neden önemlidir?

Alım-satımla ilgili sayısız konuyu, göstergeyi ve analiz tekniğini ele alabiliriz, ancak asıl sihir bu farklı konular sinerjik bir alım-satım sisteminde birleştirildiğinde ortaya çıkar. Bugünkü makalemizde “confluence” kavramını, ne anlama geldiğini ve alım-satım işlemlerinizi nasıl bir üst seviyeye taşıyabileceğini ele alacağız. Farklı alım-satım araçları farklı yönlü ipuçları sağlar. Varsayımsal bulmacanın bu parçalarını bir araya getirmek, piyasanın nereye gittiğine dair daha net bir resim o
Jun 6, 2023

We use cookies to improve your experience. To find out more, please read our Privacy Policy. By clicking "Accept", you consent to our cookie and Privacy Policy. Or you may click “Decline”to refuse to consent.

Stay Connected

WOO connects traders, exchanges, institutions, and DeFi platforms with democratized access to the best-in-class liquidity and trading execution at low cost.

Terms of Service Privacy Policy Information Security Statement