WOOFi покращує DeFi-трейдинг для інституційних клієнтів за допомогою CeFi-переваг за підтримки Fireblocks

WOOFi покращує DeFi-трейдинг для інституційних клієнтів за допомогою CeFi-переваг за підтримки Fireblocks

Fireblocks — це платформа корпоративного рівня для переміщення, зберігання та випуску цифрових активів. Тепер вона відкриває великим інституційним клієнтам доступ до WOOFi, децентралізованого додатку для обміну популярних криптоактивів та отримання доходу за допомогою стейкінгу та взаємодії з глибокою ліквідністю WOO Network.

Ця інтеграція WOOFi стала логічним продовженням співробітництва, яке розпочалося ще у квітні 2022 року з підключення до централізованої біржі WOO X. Станом на сьогоднішній день понад 1600 організацій використовує переваги технології Fireblocks. До них входять Paribas, SIX Digital Exchange, ANZ Bank, FIS, Checkout.com та MoonPay.

“Завдяки цій інтеграції інституційні клієнти мережі Fireblocks зможуть безпосередньо підключатися до WOOFi. Це у свою чергу дозволить відчути сильні сторони платформи у вигляді цінового виконання трейдів рівня централізованих CeFi-платформ, високої прибутковості сховищ Supercharger, а також фірмової глибокої ліквідності WOO Network”, — зазначає керівник DeFi-підрозділу WOO Network Кевін Фен.

Керування ризиками контрагента та виконання за допомогою WOOFi

Як зазначив Фен, індустрія децентралізованих фінансів (DeFi) постійно перебуває у полі уваги великих інституційних гравців. Їм подобаються відкритий вихідний код подібних платформ, постійні інновації та зростання.

“Такі учасники ринку мають чітко визначений список бажань та потреб щодо ризиків контрагента та виконання. Багато з них можна задовольнити завдяки фірмовій ліквідності sPMM v2”, — зауважив Кевін.

Наприклад, інституціоналам важливо знати, проти кого вони торгують. Багато платформ автоматичних маркет-мейкерів (AMM) мають проблеми з цією вимогою, адже їх ліквідність забезпечується тисячами анонімних користувачів. У зв'язку з цим великі гравці змушені використовувати спеціальні інструменти сканування ліквідності AMM-платформ або агрегаторів децентралізованих бірж, перш ніж з ними взаємодіяти. У той же час WOOFi має лише одного постачальника ліквідності в особі Kronos Research, тому інституційні гравці чітко знають, з ким мають справу.

Фен також зазначив, що багато великих організацій як і раніше покладаються на брокерів. Таким чином вони уникають ризику виконання, тобто зберігання капіталу на кастодіяльних трейдингових платформах. При цьому у випадку з WOOFi інституціонали гарантовано отримають активи назад в одній транзакції внаслідок особливостей децентралізованих бірж.

“WOOFi відрізняється від інших децентралізованих бірж використанням власного оракула, який дозволяє отримувати ліквідність з нашої централізованої біржі WOO X. Відповідно, курси криптоактивів на WOOFi в будь-яких використовуваних блокчейнах збігаються з їх вартістю на WOO X. Це робить WOOFi ідеальною платформою для конвертації кросчейн-обміну. При цьому турбуватися щодо неоптимальних умов виконання трейдів через нерівний розподіл ліквідності або ресурсомістку взаємодію з децентралізованими біржами та блокчейн-бріджами тут не доведеться”, — зазначив Фен.

Докладніше про WOOFi

WOOFi — провідна децентралізована біржа з точки зору ефективності капіталу, яка відрізняється неперевершеним ціновим виконанням угод, найнижчою комісією за своп, підтримкою кросчейн-обміну криптоактивів та отриманням прибутковості за рахунок одностороннього використання активів. WOOFi використовує ліквідність алгоритму синтетичного проактивного маркет-мейкінгу sPMM v2 для залучення курсів із централізованого торгового майданчика у світі децентралізованих фінансів. Це дозволяє трейдерам торгувати з великими обсягами в межах блокчейну за курсами з централізованих криптобірж, одночасно зберігаючи повне право власності на свої активи.

Докладніше про Fireblocks

Fireblocks — це платформа корпоративного рівня, яка забезпечує доступ до безпечної інфраструктури для переміщення, зберігання та випуску цифрових активів. Fireblocks дозволяє криптобіржам, лендинговим та трейдинговим платформам, кастодіянам, банкам та хедж-фондам масштабувати власні операції з цифровими активами за допомогою мережі Fireblocks Network та інфраструктури гаманців із використанням протоколу MPC. Fireblocks обслуговує понад 1600 фінансових установ, забезпечила безпечний переказ цифрових активів в еквіваленті понад 4 трильйонів доларів, а також відрізняється унікальним полісом страхування, який покриває активи на зберіганні та етапі переказу. Деякі з найбільших криптокомпаній почали користуватися послугами Fireblocks через те, що це єдине рішення, яке одночасно влаштовує керівників інформаційної безпеки та представників операційного відділу. Докладніше про компанію написано за посиланням www.fireblocks.com.


Будьте в курсі всього, що відбувається з WOO Network!

Приведений контент не є рекомендацією щодо інвестицій або трейдингу, а також не є пропозицією, закликом або порадою для взаємодії з певним продуктом або сервісом. Цей контент призначений виключно для інформаційних цілей. Будь-яка людина, яка приймає певні інвестиційні рішення або змінює їх з урахуванням даного матеріалу, несе повну відповідальність за можливі результати чи фінансові втрати.

WOO Network не несе відповідальності за будь-які збитки, які без обмеження включають будь-які прямі або непрямі збитки у зв'язку з втраченою вигодою, що виникли або виникають прямо або опосередковано внаслідок вашої участі в цій кампанії.

Зміст цього документа було перекладено різними мовами та опубліковано на різних платформах. У разі будь-яких розбіжностей чи невідповідностей між різними варіантами цього тексту внаслідок неправильного перекладу, остаточним варіантом вважається англійська версія на нашому офіційному сайті.

Read Next
WOOFi wdraża się na Linea Mainnet, umacniając swoją pozycję jako centrum omnichain dla traderów DeFi.

WOOFi wdraża się na Linea Mainnet, umacniając swoją pozycję jako centrum omnichain dla traderów DeFi.

Top-10 giełda zdecentralizowanych finansów (DEX) - WOOFi - uruchamia się na szybko rozwijającym się zkEVM, wspieranym przez potężnego gracza w dziedzinie DeFi - Consensys. Otwarci dla przedsięwzięć na Linea Chyba nie można było przegapić, że w ciągu ostatnich 6 miesięcy sieci warstwy 2 zyskują na popularności. Wierzymy, że to nie tylko chwilowa moda, ale początek długoterminowego trendu, który sprawi, że te blockchainy staną się bardziej zatłoczone niż nawet najbardziej ruchliwe centra handlo
Aug 4, 2023
WOO network otwiera innovation hub w Polsce

WOO network otwiera innovation hub w Polsce

Innovation Hub powstał dzięki WOO Network w Polsce, mając na celu rozwijanie najlepszych projektów związanych z kryptowalutami w regionie. Ośrodek innowacyjny WOO Network web3 będzie identyfikować i wspierać obiecujących specjalistów z branży blockchain, start-upy oraz społeczności. "Jako część naszego zaangażowania w budowanie zdecentralizowanych finansów, ośrodek innowacyjny będzie wspierać utalentowane techniczne osoby, które rozwiązują problemy i pozytywnie wpływają na przestrzeń kryptowalu
Aug 2, 2023
Zrozumieć WOO network: Raport za drugi kwartał 2023 roku

Zrozumieć WOO network: Raport za drugi kwartał 2023 roku

Tematy, statystyki i analiza z drugiego kwartału 2023 roku Drugi kwartał 2023 roku był pełen wzlotów i upadków, z pojawiającymi się zarówno pozytywnymi, jak i negatywnymi wiadomościami. Po negatywnej stronie, banki centralne kontynuowały zaostrzanie warunków finansowych, a upadek Credit Suisse oznaczył początek trzeciego kwartału. Rynek NFT doświadczył znaczących spadków wartości w wielu kolekcjach, zaczynając od Bored Ape Yacht Club i przechodząc na ekosystem Azuki po wprowadzeniu wysoko rozc
Jul 11, 2023

We use cookies to improve your experience. To find out more, please read our Privacy Policy. By clicking "Accept", you consent to our cookie and Privacy Policy. Or you may click “Decline”to refuse to consent.

Stay Connected

WOO connects traders, exchanges, institutions, and DeFi platforms with democratized access to the best-in-class liquidity and trading execution at low cost.

Terms of Service Privacy Policy Information Security Statement