Як WOO X заробляє на торгівлі з нульовою комісією?

Як WOO X заробляє на торгівлі з нульовою комісією?

Біржа WOO X потрапила в заголовки завдяки своїй моделі торгівлі з нульовою комісією, а зовсім недавно — була визнана The Block Research одним із найвигідніших торгових рішень. Інновація не залишилася непоміченою іншими лідерами галузі — компанія WOO Network залучила $42 млн у серії фінансування, яку провели Binance Labs, Crypto.com і багато інших криптовалютних гігантів. Все це призводить до простого питання: як WOO Network залишається на плаву, не заробляючи на комісії з торгівлі?

Неефективність традиційних бірж

Ні для кого не секрет, що трейдери і розничні криптовалютні інвестори роками терплять невдачі. Просто подивіться на величезні витрати на маркетинг — криптовалютні біржі витрачають гроші на спонсорство всього, від вашого місцевого стадіону до вашої улюбленої машини F1, і навіть на Супербоул.

У будь-якої угоди є кілька сторін:

  • Користувач, який хоче укласти угоду
  • Платформа або брокер, що приймає угоду
  • Маркетмейкер (ММ), який заповнює іншу сторону ордера
  • Друга біржа, де ММ може хеджувати угоду і повернутися в ринково-нейтральну позицію

На традиційній біржі кожна із цих сторін має різні інтереси, наприклад, біржа стягає комісію, MM додає спред, а друга біржа також буде очікувати комісію від MM.

Ця неефективна модель посилюється наявністю токсичних команд високочастотного трейдингу (HFT), автоматизовані торгові стратегії яких спрямовані на отримання прибутку за рахунок ММ. У відповідь ММ ще більше розширює свої спреди, щоб зберегти прибутковість. Біржі використовують HFT, великі обсяги яких є основним джерелом комісійних доходів для бірж, а також добре виглядають з погляду маркетингу.

WOO X змінює цю модель кількома способами:

  1. Ліквідність (наявність відкритого інтересу, тобто ордерів у стакані) інтегрується з інших джерел CeFi та DeFi, що усуває необхідність у сторонніх маркетмейкерах, які прагнуть отримання прибутку.
  2. Токсичні HFT відфільтровуються за допомогою обмеженої швидкості API, що дозволяє WOO X підтримувати більш вузькі спреди.
  3. WOO X виступає як брокер для інших бірж, знижуючи витрати на хеджування.
  4. Дохід від торгівлі, який зазвичай генерується та утримується сторонніми маркетмейкерами, розподіляється між WOO X та власниками токенів WOO за допомогою щомісячного викупу та спалювання токена.

Таким чином, WOO X краще узгоджує стимули між усіма сторонами угоди та, в результаті, може забезпечити найкраще цінове виконання для користувачів. Простими словами, ви зберігаєте більше з того, що заробляєте на трейдингу!

Ми не зупиняємось на торгівлі з нульовою комісією

WOO X також робить ринки ефективнішими за допомогою Trade-to-Earn (T2E), де стейкери WOO отримують знижки на ринкові ордери. Все так, ви можете отримувати токени WOO за торгівлю.

Більше того, ця система знижок не інфляційна для токена. WOO Network використовує щомісячний механізм викупу та спалювання токенів, при якому 50% доходу компанії використовується для викупу WOO на відкритому ринку та їх спалювання назавжди. Що більше ордерів на WOO X, то більший дохід, що призводить до збільшення викупу щомісяця, що робить токеноміку WOO захищеною від інфляції.

Щоб ще більше компенсувати інфляцію, WOO Network зіставляє суму будь-якої знижки T2E та спалює її безпосередньо із заблокованої пропозиції токенів.

Це створює петлю позитивного зворотного зв'язку, в якому користувачів WOO X заохочують торгувати більше, щоб заробити більше, що призводить до того, що токенів спалюється більше, спонукаючи більше користувачів вносити токен на стейкінг, і таким чином продовжувати цикл.

Демократизація доступу до ринків

Одна з цілей WOO Network – демократизувати доступ до ефективних ринків за доступною ціною. Ми покінчили з невдалою ерою торгівлі з високими комісіями, тому будь-хто, від торгових інститутів до вас, може купувати і продавати більше активів, зберігаючи при цьому більшу частину того, що заробили на торгівлі.

Занадто добре, щоб бути правдою? Хтось повинен у всьому цьому програвати, так? Біржі, які залежать від високих комісій, безперечно перебувають у невигідному становищі, поряд із високочастотними торговими командами, які використовують агресивні стратегії. Унікальна стратегія агрегації ліквідності WOO Network означає, що вся влада дістається вам, скромному любителю криптовалюти.

Read Next
WOOFi wdraża się na Linea Mainnet, umacniając swoją pozycję jako centrum omnichain dla traderów DeFi.

WOOFi wdraża się na Linea Mainnet, umacniając swoją pozycję jako centrum omnichain dla traderów DeFi.

Top-10 giełda zdecentralizowanych finansów (DEX) - WOOFi - uruchamia się na szybko rozwijającym się zkEVM, wspieranym przez potężnego gracza w dziedzinie DeFi - Consensys. Otwarci dla przedsięwzięć na Linea Chyba nie można było przegapić, że w ciągu ostatnich 6 miesięcy sieci warstwy 2 zyskują na popularności. Wierzymy, że to nie tylko chwilowa moda, ale początek długoterminowego trendu, który sprawi, że te blockchainy staną się bardziej zatłoczone niż nawet najbardziej ruchliwe centra handlo
Aug 4, 2023
WOO network otwiera innovation hub w Polsce

WOO network otwiera innovation hub w Polsce

Innovation Hub powstał dzięki WOO Network w Polsce, mając na celu rozwijanie najlepszych projektów związanych z kryptowalutami w regionie. Ośrodek innowacyjny WOO Network web3 będzie identyfikować i wspierać obiecujących specjalistów z branży blockchain, start-upy oraz społeczności. "Jako część naszego zaangażowania w budowanie zdecentralizowanych finansów, ośrodek innowacyjny będzie wspierać utalentowane techniczne osoby, które rozwiązują problemy i pozytywnie wpływają na przestrzeń kryptowalu
Aug 2, 2023
Zrozumieć WOO network: Raport za drugi kwartał 2023 roku

Zrozumieć WOO network: Raport za drugi kwartał 2023 roku

Tematy, statystyki i analiza z drugiego kwartału 2023 roku Drugi kwartał 2023 roku był pełen wzlotów i upadków, z pojawiającymi się zarówno pozytywnymi, jak i negatywnymi wiadomościami. Po negatywnej stronie, banki centralne kontynuowały zaostrzanie warunków finansowych, a upadek Credit Suisse oznaczył początek trzeciego kwartału. Rynek NFT doświadczył znaczących spadków wartości w wielu kolekcjach, zaczynając od Bored Ape Yacht Club i przechodząc na ekosystem Azuki po wprowadzeniu wysoko rozc
Jul 11, 2023

We use cookies to improve your experience. To find out more, please read our Privacy Policy. By clicking "Accept", you consent to our cookie and Privacy Policy. Or you may click “Decline”to refuse to consent.

Stay Connected

WOO connects traders, exchanges, institutions, and DeFi platforms with democratized access to the best-in-class liquidity and trading execution at low cost.

Terms of Service Privacy Policy Information Security Statement