Майбутнє ф'ючерсів: безстрокові контракти з 0% комісій

Майбутнє ф'ючерсів: безстрокові контракти з 0% комісій

Безстрокові контракти є одним із найпопулярніших деривативів у криптовалюті, обсяги яких значно перевищують обсяги спотової торгівлі на більшості великих бірж. Безстрокові свопи — це ф'ючерсні контракти з необмеженим терміном дії, що робить їх ідеальними для світу криптовалют, що працює цілодобово і без вихідних.

Тим не менш, трейдери, як і раніше, страждають від високих комісій, складних правил та фрагментованої ліквідності, оскільки вони намагаються уникнути шахрайських гніт та масових ліквідацій.

Як команді криптовалютної біржі WOO X вдалося створити продукт, який покращує модель контрактної торгівлі та забезпечує велику цінність для трейдерів?

Впровадження інновацій

WOO Network ніколи не погоджується просто копіювати те, що вже є на ринку. Всі наші продукти розроблені з урахуванням інтересів трейдерів, побудовані з використанням нових способів та моделей, які значно спрощують торговий досвід. Давайте подивимося, чого ми досягли з ф'ючерсами на WOO X:

Торгівля без зусиль

Безперешкодна торгівля між спотовим та ф'ючерсним ринками: перш за все, ми хочемо, щоб трейдери мали доступ до всіх своїх активних позицій одночасно в одному місці. Трейдери можуть отримати доступ до графіків і модулів введення ордерів для споту і ф'ючерсів з одного вікна, що є відмінною рисою інтерфейсу WOO X, що настроюється. Крос-маржинальне забезпечення означає, що будь-який прийнятний актив може бути використаний як застава, що дає трейдерам менше обмежень при торгівлі з кредитним плечем. Для управління ризиками трейдери можуть використовувати функції сейфа та субакаунтів, щоб ізолювати активи від використання як заставу.

Торговий інтерфейс WOO X

Спочатку на WOO Х буде запущено 20 основних торгових пар, і згодом буде додано більше.

Безкоштовна торгівля

Звичайно, це не була б WOO X без нульової комісії!

WOO X Futures буде використовувати ті самі рівні стейкінгу та структуру комісій, що й спотова торгівля, а це означає, що користувачі з 1,800 WOO на стейкінгу матимуть право на нульову комісію мейкера та тейкера при торгівлі вручну. Єдиним винятком є ​​те, що рибейти Trade 2 Earn не застосовуються до торгівлі контрактами, хоча це може бути змінено у майбутньому.

Структура комісій на WOO X

Торгівля по-крупному

WOO Network зарекомендувала себе як джерело глибокої агрегованої ліквідності. На відміну від спотових ринків, контракти не можна легко агрегувати, оскільки кожне джерело матиме унікальні параметри, такі як фандинг. WOO Network вирішила цю проблему, інтегрувавши різні джерела у пул ліквідності, до якого можна отримати доступ безпосередньо через WOO X або API для інституційних клієнтів.

Безпечна торгівля

Ранні ринки безстрокових контрактів страждали від неефективності, що призводила до найгіршого кошмару трейдера — ліквідації. WOO Network розуміє, що для того, щоб трейдери стали довгостроковими користувачами, вони повинні мати можливість захищати та примножувати свої активи. Щоб вирішити цю проблему, WOO Network створила інтелектуальний механізм ліквідації, який робить кілька кроків, щоб зменшити ризики користувачів, коли угода йде не так, як треба. Закриття відкладених ордерів та ліквідація невеликими порціями означає, що користувачі з меншою ймовірністю виявлять, що їхнє забезпечення було продано для покриття збитків.

Ф'ючерси з нульовою комісією більше не є нездійсненною мрією — 1,800 WOO на стейкінгу зафіксують торгівлю з нульовою комісією на все життя. Незалежно від того, чи є скальпером, інвестором з великими тимчасовими рамками або кимось між ними, вам ніколи не доведеться турбуватися про комісії і про те, що ви станете жертвою проковзування. Легко керуйте своїми активами за допомогою універсального інтерфейсу для споту та ф'ючерсів з можливістю хеджувати ризики без керування безліччю вкладок та рахунків. У поєднанні з покращеним інтелектуальним механізмом ліквідації WOO X привносить принцип «зберігайте більше того, що заробляєте» у безстрокові свопи.

Звучить дуже добре, щоб бути правдою? Спробуйте самі!

Read Next
WOOFi wdraża się na Linea Mainnet, umacniając swoją pozycję jako centrum omnichain dla traderów DeFi.

WOOFi wdraża się na Linea Mainnet, umacniając swoją pozycję jako centrum omnichain dla traderów DeFi.

Top-10 giełda zdecentralizowanych finansów (DEX) - WOOFi - uruchamia się na szybko rozwijającym się zkEVM, wspieranym przez potężnego gracza w dziedzinie DeFi - Consensys. Otwarci dla przedsięwzięć na Linea Chyba nie można było przegapić, że w ciągu ostatnich 6 miesięcy sieci warstwy 2 zyskują na popularności. Wierzymy, że to nie tylko chwilowa moda, ale początek długoterminowego trendu, który sprawi, że te blockchainy staną się bardziej zatłoczone niż nawet najbardziej ruchliwe centra handlo
Aug 4, 2023
WOO network otwiera innovation hub w Polsce

WOO network otwiera innovation hub w Polsce

Innovation Hub powstał dzięki WOO Network w Polsce, mając na celu rozwijanie najlepszych projektów związanych z kryptowalutami w regionie. Ośrodek innowacyjny WOO Network web3 będzie identyfikować i wspierać obiecujących specjalistów z branży blockchain, start-upy oraz społeczności. "Jako część naszego zaangażowania w budowanie zdecentralizowanych finansów, ośrodek innowacyjny będzie wspierać utalentowane techniczne osoby, które rozwiązują problemy i pozytywnie wpływają na przestrzeń kryptowalu
Aug 2, 2023
Zrozumieć WOO network: Raport za drugi kwartał 2023 roku

Zrozumieć WOO network: Raport za drugi kwartał 2023 roku

Tematy, statystyki i analiza z drugiego kwartału 2023 roku Drugi kwartał 2023 roku był pełen wzlotów i upadków, z pojawiającymi się zarówno pozytywnymi, jak i negatywnymi wiadomościami. Po negatywnej stronie, banki centralne kontynuowały zaostrzanie warunków finansowych, a upadek Credit Suisse oznaczył początek trzeciego kwartału. Rynek NFT doświadczył znaczących spadków wartości w wielu kolekcjach, zaczynając od Bored Ape Yacht Club i przechodząc na ekosystem Azuki po wprowadzeniu wysoko rozc
Jul 11, 2023

We use cookies to improve your experience. To find out more, please read our Privacy Policy. By clicking "Accept", you consent to our cookie and Privacy Policy. Or you may click “Decline”to refuse to consent.

Stay Connected

WOO connects traders, exchanges, institutions, and DeFi platforms with democratized access to the best-in-class liquidity and trading execution at low cost.

Terms of Service Privacy Policy Information Security Statement