Занурюючись у WOO Network: звіт за підсумками третього кварталу 2022 року

Занурюючись у WOO Network: звіт за підсумками третього кварталу 2022 року

Останній квартал виявився непростим для всіх ринків ризикованих активів, і криптовалюти — не виняток. Приводом для цього стала маса факторів, починаючи від тиску в макроекономіці разом зі стримуючою політикою центральних банків і до проблем геополітики. У результаті комбінація таких подій обернулася просіданням як для ніші акцій, так і для цифрових активів. Що з цього позначилося на фінансових ринках найпомітніше? Наприклад, у випадку з валютами варто виділити серйозне знецінення британського фунта стерлінгів та японської єни по відношенню до долара США. Також не можна забути глобальний обвал облігацій, які втратили попит через більшу прибутковість на тлі підвищення ключових ставок центральними банками, а також зниження їх балансів за рахунок кількісного пом'якшення. Свій внесок у посилення невизначеності та волатильності на різних ризикованих ринках внесла ескалація геополітичної напруженості, яка в тому числі спровокувала побоювання щодо можливої нестачі електроенергії в Європі.

Втім, без позитиву також не обійшлося. У вересні мережа Ефіріуму успішно пройшла через процедуру злиття, тобто перейшла на алгоритм консенсусу Proof-of-Stake. Водночас тема злиття Ethereum призвела до поліпшення настроїв криптовалютного ком’юніті — особливо стосовно пов'язаних із цим блокчейном проектів на кшталт Lido. Також блокчейн-спільнота звернула увагу на поняття реальної прибутковості, яке передбачає вибір на користь стійких та надійних джерел доходу замість прибутку завдяки короткостроковому попиту та різним ініціятивам розробників токенів. Команда WOO вважає це гарною тенденцією. Все ж таки платформи WOO X і WOOFi, які пропонують звичайним користувачам дохідність рівня інституційних інвесторів, також підтримують такий підхід.

Перейдемо до теми екосистеми WOO Network. Тут ненайкращі ринкові умови створили хороші можливості для подальшого вдосконаленн нашого продукту та розвитку спільноти. Більш того, якісний бізнес-менеджмент дозволив WOO Network уникнути призупинення активності співробітників та масових звільнень, внаслідок чого команда поповнювалася найкращими творцями та оригінаторами з передовим досвідом у рамках блокчейн-індустрії. Друга половина 2022 року запам'ятається оптимізацією функціональності для трейдерів заради кінцевого створення першокласного продукту. А тепер щодо децентралізованих фінансів або DeFi. Запуск сховищ WOOFi Supercharger на базі BNB Chain та Avalanche дав можливість отримувати прибуток від стейкінгу одного криптоактиву на платформі WOOFi. Одночасно з цим велася активна робота над WOO DEX, причому в даному випадку розробники поставили за мету запустити децентралізовану біржу з біржовим ордербуком на базі протоколу NEAR вже в жовтні. Нарешті, WOO Network підтвердила свою прихильність до глобальних нормативних вимог регуляторів. Доказом цього стало схвалення реєстрації заявки щодо методів боротьби з відмиванням коштів (AML) від Комісії фінансового нагляду (FSC) Тайваню. Це було зроблено через місцеве представництво кампанії, тобто офіс.

Оновлення криптовалютної біржі WOO X

WOO X — флагманський продукт WOO Network, і в третьому кварталі 2022 року компанія сконцентрувалася на зростанні популярності криптовалютної біржі. Зокрема, для цього розробники працювали над покращенням процесу авторизації та реєстрації, додавали нові типи ордерів на кшталт трейлінг-стопу, тейк-профіту та стоп-лоссу, а також працювали над новими можливостями для купівлі криптовалют за допомогою фіату. Наступний четвертий квартал представники WOO Network також приділять перетворенню WOO X на одну з найефективніших платформ для трейдингу, що точно залучить та утримає активних трейдерів.

За цей період на WOO X також виникли соціяльні функції. Йдеться про можливість поділитися показником PnL — тобто прибутком та збитками, а також запровадження першої версії таблиці лідерів. Варто зазначити, що остання стане основою функції соціяльного трейдингу та дозволить користувачам стежити за трейдерами-лідерами за допомогою метрик WOO Score та коефіцієнта Шарпа. Наявність цих показників дозволить відрізнити по-справжньому майстерних трейдерів від більш спекулятивних учасників ринку.

За третій квартал також покращився і мобільний додаток WOO X. Крім очевидної оптимізації в роботі, додаток отримав функцію купівлі криптоактивів за фіат у мобільному форматі, а також отримав нові опції торгівлі, повідомлення про виконані ордери та можливість редагувати існуючі ордери.

Протягом третього кварталу на WOO X було додано 9 спотових ринків та 17 — ф'ючерсних, завдяки чому на криптобіржі тепер лише 109 та 68 таких пар відповідно. До того ж були автоматизовані зняття криптоактивів нижче певного рівня, щоб взаємодія з платформою була більш плавною.

Оновлення WOOFi

Третій квартал став періодом підвищеної активності для платформи WOOFi. Вона не тільки заплющила очі на ведмежий тренд на ринку криптовалют, але також змогла встановити новий рекорд добових торгових обсягів на рівні 20.6 мільйонів доларів і викупити та розподілити мільйонний за рахунком токен WOO. WOOFi ставала все більш популярною серед трейдерів, чому сприяли прямі ефіри про платформу, баунті з Layer3 і навіть роздачі ексклюзивних NFT. Серед інших важливих досягнень можна виділити таке:

  • Лістинг платформи на DeFiLlama та завоювання першого рядку за показником ефективності капіталу серед 34 інших децентралізованих бірж
  • Проведення першого у своєму роді баунті з Layer3 протягом двох годин для тисячі учасників
  • Запуск сховищ Supercharger на основі мереж BNB Chain та Avalanche з підтримкою одностороннього стейкінгу BNB, USDT, AVAX та USDC. Новий інструмент для збільшення криптоактивів залучив сукупну суму коштів користувачів (TVL) у більш ніж 2.7 мільйона доларів
  • Інтеграція з агрегаторами 0x, включаючи Matcha, Zapper, Cow Swap та інші
  • Понад 5 тисяч глядачів дізналися про сховища WOOFi Supercharger на базі BNB Chain завдяки розмові з представниками команди WOOFi
  • Проведення зідзвону представників команди WOOFi з CertiK на тему безпеки та подальшого розвитку
  • "Школа магії та чаклунства" від WOOFi запустила 4 NFT, які замінтили майже 8000 разів

Токен WOO

Статистика в цьому звіті є актуальною станом на 6 жовтня 2022 року.

У обігу перебуває 1.16 мільярда токенів WOO, що становить 39.2 відсотка від максимальної пропозиції у 2.96 мільярда токенів. Ринкова капіталізація за підсумками другого кварталу становила 165 мільйонів доларів.

З токеном взаємодіє понад 28.3 тисячі адрес у мережах Ethereum, BNB Chain, Avalanche, Polygon, Fantom, NEAR, Aurora та HECO, що еквівалентно 6-відсотковому збільшенню порівняно із попереднім кварталом. На BNB Chain та Ethereum припадає 41 відсоток адрес, при цьому показник Polygon практично подвоївся за цей квартал і досяг 8 відсотків від загальної частки. Приводом для зростання у тому числі стали різні ончейн-ініціятиви від WOOFi на кшталт запуску сховищ Supercharger та релізу NFT-колекції.

Деталі стейкінгу на WOO X і WOOFi

На даний момент у стейкінгу на WOO X та WOOFi від роздрібних та інституційних користувачів знаходиться 468 мільйонів WOO, що на 30 мільйонів більше за результат другого кварталу. З них 158 мільйонів WOO застейкали за допомогою WOOFi — а це еквівалент 13-відсоткового зростання порівняно з попереднім кварталом. При цьому 48 і 35 відсотків цього показника припадає на BNB Chain та Avalanche відповідно. Загалом на WOO X у стейкінгу щонайменше 1800 WOO тримає 5 тисяч звичайних роздрібних користувачів.

Токеноміка WOO

Пропозиція токена WOO за третій квартал збільшилася на 90 мільйонів одиниць, на що в тому числі вплинуло переведення криптоактивів із гаманця управління ліквідності одночасно з їхнім розблокуванням. Раніше токени на цьому гаманці використовувалися як застава для маркет-мейкінгу на платформі WOO X, однак у результаті вони були використані для погашення позики. Вестінг сід-інвесторів закінчиться 31 жовтня, що свідчить про закінчення дворічного періоду з моменту генерації токена (TGE). З 250 мільйонів WOO для розподілу залишається лише 25 мільйонів токенів, що еквівалентно 0.8 відсотка загальної пропозиції криптовалюти.

А тепер перейдемо до теми спалювання монет. У липні було спалено 3.6 мільйона WOO, у серпні — 1.9 мільйона, а у вересні ще 2.4 мільйона токенів. В результаті цього загальна сума спалювання за весь час досягла 37.6 мільйона WOO. Джерел доходу для спалювання WOO є кілька: це і дохід WOO X, відповідні trade-to-earn рібейти для клієнтів як винагорода екосистеми, а також комісія за миттєве виведення WOO зі стейкінгу на WOO X.

Залучення талантів та управління персоналом

У третьому кварталі кількість співробітників WOO Network збільшилася на 28 осіб, а отже всього в команді на постійній основі працює 187 осіб. Більшість нових позицій припало на команди розробки, а також правового та бізнес-розвитку. До того ж протягом кварталу до WOO Network приєдналися нові керівники відділу бізнес-розвитку та управління персоналом. У найближчому майбутньому WOO Network планує зміцнити команду розробників, зрештою розширивши штат на 30 додаткових позицій до кінця четвертого кварталу.

WOO DAO та спільнота WOO

Спільнота WOO та WOO DAO залишаються важливою складовою екосистеми WOO Network. За минулий квартал WOO DAO та ком'юніті WOO досягло важливих результатів. Головні з них:

  • Проведення першого офлайн-заходу у Лагосі командою WOO Force у Нігерії. Івент відвідало понад 400 людей
  • Популяризація токена WOO в екосистемі NEAR за рахунок запуску ініціятив для торгової пари WOO/NEAR на базі Ref Finance завдяки WIP#13. Також запам'яталося партнерство з Burrow, яке дозволило власникам WOO використовувати свої активи як заставу
  • Створення гранту учаснику спільноти під псевдонімом The ThreeWords за створення платформи woostats.io, яка показує актуальні ресурси WOO DAO
  • Зміцнення ліквідності токена WOO на базі мережі BNB chain завдяки партнерству з Biswap, а також проведення спільної маркетингової кампанії для популяризації WOO
  • Розширення партнерства з Thetanuts для додавання додаткових цін виконання опціонів та двотижневої експірації
  • Проведення зідзвонів із представниками WOO DAO та різними співробітниками інших блокчейн-проектів на кшталт Avalanche, NEAR, Stargate та dAMM Finance

Спільнота WOO Force розширилася на 50 нових учасників у третьому кварталі, завдяки чому у WOO Force тепер є 67 активних користувачів із 18 різних країн. Загалом представники ком'юніті отримали близько 9300 доларів у вигляді баунті та допомогли у взаємодії з 16 регіональними онлайн-спільнотами.

Будьте в курсі всього, що відбувається з WOO Network!

Приведений контент не є рекомендацією щодо інвестицій або трейдингу, а також не є пропозицією, закликом або порадою для взаємодії з певним продуктом або сервісом. Цей контент призначений виключно для інформаційних цілей. Будь-яка людина, яка приймає певні інвестиційні рішення або змінює їх з урахуванням даного матеріалу, несе повну відповідальність за можливі результати чи фінансові втрати.

Read Next
WOOFi wdraża się na Linea Mainnet, umacniając swoją pozycję jako centrum omnichain dla traderów DeFi.

WOOFi wdraża się na Linea Mainnet, umacniając swoją pozycję jako centrum omnichain dla traderów DeFi.

Top-10 giełda zdecentralizowanych finansów (DEX) - WOOFi - uruchamia się na szybko rozwijającym się zkEVM, wspieranym przez potężnego gracza w dziedzinie DeFi - Consensys. Otwarci dla przedsięwzięć na Linea Chyba nie można było przegapić, że w ciągu ostatnich 6 miesięcy sieci warstwy 2 zyskują na popularności. Wierzymy, że to nie tylko chwilowa moda, ale początek długoterminowego trendu, który sprawi, że te blockchainy staną się bardziej zatłoczone niż nawet najbardziej ruchliwe centra handlo
Aug 4, 2023
WOO network otwiera innovation hub w Polsce

WOO network otwiera innovation hub w Polsce

Innovation Hub powstał dzięki WOO Network w Polsce, mając na celu rozwijanie najlepszych projektów związanych z kryptowalutami w regionie. Ośrodek innowacyjny WOO Network web3 będzie identyfikować i wspierać obiecujących specjalistów z branży blockchain, start-upy oraz społeczności. "Jako część naszego zaangażowania w budowanie zdecentralizowanych finansów, ośrodek innowacyjny będzie wspierać utalentowane techniczne osoby, które rozwiązują problemy i pozytywnie wpływają na przestrzeń kryptowalu
Aug 2, 2023
Zrozumieć WOO network: Raport za drugi kwartał 2023 roku

Zrozumieć WOO network: Raport za drugi kwartał 2023 roku

Tematy, statystyki i analiza z drugiego kwartału 2023 roku Drugi kwartał 2023 roku był pełen wzlotów i upadków, z pojawiającymi się zarówno pozytywnymi, jak i negatywnymi wiadomościami. Po negatywnej stronie, banki centralne kontynuowały zaostrzanie warunków finansowych, a upadek Credit Suisse oznaczył początek trzeciego kwartału. Rynek NFT doświadczył znaczących spadków wartości w wielu kolekcjach, zaczynając od Bored Ape Yacht Club i przechodząc na ekosystem Azuki po wprowadzeniu wysoko rozc
Jul 11, 2023

We use cookies to improve your experience. To find out more, please read our Privacy Policy. By clicking "Accept", you consent to our cookie and Privacy Policy. Or you may click “Decline”to refuse to consent.

Stay Connected

WOO connects traders, exchanges, institutions, and DeFi platforms with democratized access to the best-in-class liquidity and trading execution at low cost.

Terms of Service Privacy Policy Information Security Statement