WOO Network отримала схвалення заявки про методи боротьби з відмиванням грошей

WOO Network отримала схвалення заявки про методи боротьби з відмиванням грошей

WOO Network отримала схвалення реєстрації заявки щодо методів боротьби з відмиванням грошей (AML) від фінансових регуляторів Тайваню за допомогою Wootech Taiwan Ltd. Загалом Банківське бюро Комісії фінансового нагляду (FSC) Тайваню напередодні зареєструвало 24 постачальники віртуальних активів (VASP).

“Це важливе досягнення для нашої команди. Все ж сьогодні багато іноземних компаній намагається взаємодіяти із ринком носіїв китайської мови, які прагнуть диверсифікувати власні інвестиційні портфелі. При цьому потенціал Тайваню з урахуванням високого доходу на душу населення в країні та сучасного сектору фінансових технологій сам по собі величезний”, — зазначає засновник та керівник WOO Network Джек Тан.
“Це рішення чітко дає зрозуміти, що регулюючі органи Тайваню намагаються знайти баланс між підтримкою інновацій та захистом користувачів”, — додав Тан.
“Наші головні відмінності – глибока ліквідність та підтримка нульових комісій при проведенні транзакцій, що стало можливим завдяки партнерству з Kronos Research. Разом з цим ми здатні впроваджувати нові функції та проводити важливі оновлення системи. В результаті все перераховане дозволило WOO опинитися в першій десятці трейдингових криптоплатформ протягом усього року роботи”.

Kronos Reasearch — криптовалютна компанія, яка спеціалізується на кількісному трейдингу, арбітражі та високочастотній торгівлі. Компанія створила WOO Network для надання покращеної ліквідності професійним трейдерам та біржам.

На момент публікації статті загальний торговий обсяг на криптобіржі WOO X перевищує позначку в 240 мільярдів доларів. Також WOO Network уклала партнерство з більш ніж 20 криптопроєктами, включаючи Avalanche, Binance, Crypto.com, Cardano та NEAR.

Подробиці отримання заявки від регуляторів Тайваню

“Загалом отримане схвалення підтверджує, що ми дотримуємося всіх необхідних вимог щодо боротьби з відмиванням грошей, передбачених законодавством Тайваню. Це, у свою чергу, дає WOO Network можливість брати участь в обміні криптовалют між собою та на фіатні гроші, проводити перекази цифрових активів, зберігати та керувати криптоактивами, а також пропонувати до купівлі та випускати їх”, — повідомляє Хлоя Цай, керівник юридичного та AML-підрозділу в WOO Network.

Як зазначено в документі від Комісії фінансового нагляду Тайваню, компанії, які заповнили декларацію про відповідність Закону про запобігання відмиванню грошей, несуть відповідальність за його дотримання від свого імені. При цьому компанії, які отримали схвалення заявки, зобов'язані вжити заходів щодо запобігання відмиванню грошей та боротьбі з тероризмом на своїх платформах для взаємодії із віртуальними валютами та торгівлі.

“Одним з вимог для WOO Network в даному випадку є створення окремого додатку для Тайваню, яким би користувались всі жителі країни. У тайванському додатку також відсутній доступ до ф'ючерсів та маржинальної торгівлі, у той час як фронтенд та бекенд будуть відокремлені від глобальної версії застосунку біржі”, — додає Цай.
“Ми також докладаємо зусиль, що наша платформа могла проводити обмін криптоактивів на фіатні гроші за допомогою одного з найбільших банків Тайваню. Хочеться вірити, що незабаром до нього приєднаються й інші”, — відзначає Хлоя Цай.

Протягом останніх десятиліть фінансовий сектор Тайваню асоціюється із жорстким регулюванням. Причина такої ситуації — побоювання можливого напливу капіталу, пов'язаного із відмиванням. Однак напередодні уряд переглянув цей підхід та пом'якшив правила ведення діяльності. Таким чином представники влади хочуть стимулювати розвиток фінансових інновацій і також зробити з Тайваню центр фінансових технологій.

У той же час сусідні країни прагнуть посилити регулювання криптовалют. Відповідно, нещодавні зміни можуть дозволити Тайваню реалізувати задумане.

Регулювання криптовалют в Україні

В Україні сектор віртуальних активів є легалізованим, а відповідний закон “Про віртуальні активи” президент Володимир Зеленський підписав 16 березня 2022 року.

Відповідний закон визначає правовий статус цифрових активів, визначає регуляторів цього сектору та навіть створює умови подальшого формування правового поля у відповідній промисловості. До того ж завдяки йому українські та іноземні криптовалютні біржі отримали можливість працювати в Україні абсолютно легально та відкривати рахунки у банках. Водночас громадяни країни можуть захистити власні інвестиції у цифрові активи.


Будьте в курсі всього, що відбувається з WOO Network!

Приведений контент не є рекомендацією щодо інвестицій або трейдингу, а також не є пропозицією, закликом або порадою для взаємодії з певним продуктом або сервісом. Цей контент призначений виключно для інформаційних цілей. Будь-яка людина, яка приймає певні інвестиційні рішення або змінює їх з урахуванням даного матеріалу, несе повну відповідальність за можливі результати чи фінансові втрати.

Зміст цього документа було перекладено різними мовами та опубліковано на різних платформах. У разі будь-яких розбіжностей чи невідповідностей між різними варіантами цього тексту внаслідок неправильного перекладу, остаточним варіантом вважається англійська версія на нашому офіційному сайті.

Read Next
WOOFi wdraża się na Linea Mainnet, umacniając swoją pozycję jako centrum omnichain dla traderów DeFi.

WOOFi wdraża się na Linea Mainnet, umacniając swoją pozycję jako centrum omnichain dla traderów DeFi.

Top-10 giełda zdecentralizowanych finansów (DEX) - WOOFi - uruchamia się na szybko rozwijającym się zkEVM, wspieranym przez potężnego gracza w dziedzinie DeFi - Consensys. Otwarci dla przedsięwzięć na Linea Chyba nie można było przegapić, że w ciągu ostatnich 6 miesięcy sieci warstwy 2 zyskują na popularności. Wierzymy, że to nie tylko chwilowa moda, ale początek długoterminowego trendu, który sprawi, że te blockchainy staną się bardziej zatłoczone niż nawet najbardziej ruchliwe centra handlo
Aug 4, 2023
WOO network otwiera innovation hub w Polsce

WOO network otwiera innovation hub w Polsce

Innovation Hub powstał dzięki WOO Network w Polsce, mając na celu rozwijanie najlepszych projektów związanych z kryptowalutami w regionie. Ośrodek innowacyjny WOO Network web3 będzie identyfikować i wspierać obiecujących specjalistów z branży blockchain, start-upy oraz społeczności. "Jako część naszego zaangażowania w budowanie zdecentralizowanych finansów, ośrodek innowacyjny będzie wspierać utalentowane techniczne osoby, które rozwiązują problemy i pozytywnie wpływają na przestrzeń kryptowalu
Aug 2, 2023
Zrozumieć WOO network: Raport za drugi kwartał 2023 roku

Zrozumieć WOO network: Raport za drugi kwartał 2023 roku

Tematy, statystyki i analiza z drugiego kwartału 2023 roku Drugi kwartał 2023 roku był pełen wzlotów i upadków, z pojawiającymi się zarówno pozytywnymi, jak i negatywnymi wiadomościami. Po negatywnej stronie, banki centralne kontynuowały zaostrzanie warunków finansowych, a upadek Credit Suisse oznaczył początek trzeciego kwartału. Rynek NFT doświadczył znaczących spadków wartości w wielu kolekcjach, zaczynając od Bored Ape Yacht Club i przechodząc na ekosystem Azuki po wprowadzeniu wysoko rozc
Jul 11, 2023

We use cookies to improve your experience. To find out more, please read our Privacy Policy. By clicking "Accept", you consent to our cookie and Privacy Policy. Or you may click “Decline”to refuse to consent.

Stay Connected

WOO connects traders, exchanges, institutions, and DeFi platforms with democratized access to the best-in-class liquidity and trading execution at low cost.

Terms of Service Privacy Policy Information Security Statement