​​Один рік з WOO: лист від нашого співзасновника Джека Тана

​​Один рік з WOO: лист від нашого співзасновника Джека Тана

Шановні користувачі та учасники екосистеми WOO,

цього місяця ми святкуємо нашу першу річницю. У зв'язку з цим я хочу подякувати кожному, хто підтримував нас протягом цього відрізку часу. Кожного, починаючи від представників працелюбної команди та закінчуючи учасниками спільноти, які продовжують йти однією дорогою разом із нами.

Протягом цього року ми в тому числі стикалися з багатьма проблемами, проте все це ніяк не позначилося на нашій першочерговій меті. Ми хочемо зробити біржу WOO X таким місцем, де трейдери матимуть можливість робити свою роботу найкращим чином. Користуюсь нагодою, я із задоволенням поділюся нашим баченням щодо реалізації цієї мети.

Квач як підхід до роботи

Інноваційна індустрія криптовалют складається із людей, які працюють на децентралізованій основі. Це втілюється в довгі години активності для більш ніж 200 членів команди. Все ж ми знаходимося в різних часових поясах, а значить читати обговорення в каналах Slack і ознайомлюватися із повідомленнями в Telegram потрібно від ранку та до пізнього вечора.

Для досягнення успіху представникам WOO потрібно не просто "краще працювати", а й загалом по-іншому підходити до виконання завдань на зовсім іншому рівні ефективності. Успішною ілюстрацією цього підходу стало вміння ігнорувати певні тренди всередині блокчейн-індустрії. Наприклад, ми не стали створювати маркетплейс для NFT або ставати спонсором певної спортивної команди — натомість ми вкладали гроші та інші ресурси у розвиток продуктів та підвищення їхньої якості.

За цей період ми багато чого навчилися та стрімко розвивалися, причому більшість наших старань по суті була грою в квача. Чому? Справа в тому, що наші користувачі хочуть всього — найкращих вражень від трейдингу, найвищої прибутковості заощаджень та передових проектів на лончпаді. Ми знаємо про все це й тому приділяємо увесь свій час для впровадження подібних функцій. У результаті це призведе до заповітної мети, а саме створення улюбленої та універсальної платформи для серйозних трейдерів. Команда WOO із задоволенням спостерігала за запуском деяких з таких функцій минулого року, а значить нас чекає ще більше радощів від інновацій у 2023 році.

Комфортне життя за допомогою децентралізованих систем

На великому проміжку часу я прагну до світу, в якому панує достаток, і при цьому відсутня потреба в інвестиціях чи трейдингу. Натомість люди витрачатимуть час на те, що їм реально цікаво та приносить задоволення.

На даний момент ми досить далекі від подібної ідилії, оскільки світ стає більш нерівномірним, та й уряди із задоволенням втручаються у розвиток децентралізованих фінансових систем. Що це все означає? Що досягти такої мети можливо, хоч і не дуже очевидним шляхом. Тому ми й надалі стикаємося з викликами, а також постійно шукаємо можливості для запуску нових функцій та продуктів у світі децентралізованих та централізованих фінансів.

Загалом таких викликів більш ніж достатньо, проте ми ще ніколи не прагнули досягти результату настільки сильно. А поки ведмежий ринок дав нам чудову можливість створити лінійку потужних інноваційних продуктів, покращити економіку токена та розширити його варіанти використання, а також зібрати команду творців світового рівня. Все це — заради перетворення на топовий криптовалютний бренд у масштабах усієї індустрії.

Інноваційні ідеї не терплять зволікань

Невід'ємна частина нашої культури – небажання погоджуватися на посередній результат. Завдяки цьому ми змушені створювати нові ідеї та деколи навіть змагатися один з одним заради знаходження кращого варіанта вирішення завдання.

Наскільки велика наша рішучість? Щоб показати це, я наведу приклад із життя компанії. Щоразу, коли хтось із представників команди турбується через обмежений термін на виконання завдання, я відповідаю однією і тією ж фразою: “Це зовсім неважливо, адже ми й так живемо в умовах постійної нестачі часу”.

Користувачі продуктів, власники токенів та суспільство загалом постійно залежать від інновацій у фінансовому секторі. А значить якщо ми хочемо чогось досягти, ми повинні бути винахідливими та максимально швидкими в кожному поставленому завданні.

Наша підтримка — потужна екосистема та надійна спільнота

Ми продовжуємо працювати над біржею WOO X, щоб вона стала більшою, ніж просто місце для купівлі та продажу цифрових активів. WOO X буде платформою, яка не тільки розширює можливості користувачів та підтримує їх, а й дозволяє суттєво підвищити власну продуктивність.

Ми створили потужну екосистему, яку очолюють наші клієнти, інвестори та партнери на кшталт Kronos Research та Orderly Network. Також нам пощастило мати чудову спільноту разом із WOO DAO, WOO Force та WOOFi, чиї представники підвищують популярність бренду WOO у всьому світі разом із його впізнаваністю.

Я пишаюся результатами, яких наша команда досягла разом з WOO X усього за один рік. А далі на нас чекає 2023 рік, протягом якого ми продовжимо впроваджувати нові інновації разом із функціями на зразок соціяльного трейдингу та прогнозної аналітики. Все це стане важливою складовою арсеналу інструментів трейдера.

Приєднуйтесь до WOO X та нашої подорожі!

Щиро ваш,

Джек Тан

Співзасновник, WOO Network

#OnewithWOO

Read Next
WOOFi wdraża się na Linea Mainnet, umacniając swoją pozycję jako centrum omnichain dla traderów DeFi.

WOOFi wdraża się na Linea Mainnet, umacniając swoją pozycję jako centrum omnichain dla traderów DeFi.

Top-10 giełda zdecentralizowanych finansów (DEX) - WOOFi - uruchamia się na szybko rozwijającym się zkEVM, wspieranym przez potężnego gracza w dziedzinie DeFi - Consensys. Otwarci dla przedsięwzięć na Linea Chyba nie można było przegapić, że w ciągu ostatnich 6 miesięcy sieci warstwy 2 zyskują na popularności. Wierzymy, że to nie tylko chwilowa moda, ale początek długoterminowego trendu, który sprawi, że te blockchainy staną się bardziej zatłoczone niż nawet najbardziej ruchliwe centra handlo
Aug 4, 2023
WOO network otwiera innovation hub w Polsce

WOO network otwiera innovation hub w Polsce

Innovation Hub powstał dzięki WOO Network w Polsce, mając na celu rozwijanie najlepszych projektów związanych z kryptowalutami w regionie. Ośrodek innowacyjny WOO Network web3 będzie identyfikować i wspierać obiecujących specjalistów z branży blockchain, start-upy oraz społeczności. "Jako część naszego zaangażowania w budowanie zdecentralizowanych finansów, ośrodek innowacyjny będzie wspierać utalentowane techniczne osoby, które rozwiązują problemy i pozytywnie wpływają na przestrzeń kryptowalu
Aug 2, 2023
Zrozumieć WOO network: Raport za drugi kwartał 2023 roku

Zrozumieć WOO network: Raport za drugi kwartał 2023 roku

Tematy, statystyki i analiza z drugiego kwartału 2023 roku Drugi kwartał 2023 roku był pełen wzlotów i upadków, z pojawiającymi się zarówno pozytywnymi, jak i negatywnymi wiadomościami. Po negatywnej stronie, banki centralne kontynuowały zaostrzanie warunków finansowych, a upadek Credit Suisse oznaczył początek trzeciego kwartału. Rynek NFT doświadczył znaczących spadków wartości w wielu kolekcjach, zaczynając od Bored Ape Yacht Club i przechodząc na ekosystem Azuki po wprowadzeniu wysoko rozc
Jul 11, 2023

We use cookies to improve your experience. To find out more, please read our Privacy Policy. By clicking "Accept", you consent to our cookie and Privacy Policy. Or you may click “Decline”to refuse to consent.

Stay Connected

WOO connects traders, exchanges, institutions, and DeFi platforms with democratized access to the best-in-class liquidity and trading execution at low cost.

Terms of Service Privacy Policy Information Security Statement