Криптовалютній біржі WOO X виповнився рік. Чого чекати далі?

Криптовалютній біржі WOO X виповнився рік. Чого чекати далі?

Восени біржа WOO X відсвяткувала свою першу річницю. Захід складався з декількох івентів, причому їхня друга хвиля почалася з листа співзасновника WOO Network Марка Піментеля. У своєму вітальному посланні Марк згадав про довгий і водночас плідний процес створення продукту, який чимось нагадує трейдинг. Лист був адресований користувачам торгової платформи у всьому світі, тому варто з ним ознайомитися.

“Дуже приємно бачити досягнення WOO X, які стали реальністю лише за рік. Загалом я досі пам'ятаю момент, коли ми з Джеком вирішили використати наш десятирічний досвід квантитативного трейдингу на Уолл-стріт і створити дещо більше, ніж звичайну торгову криптоплатформу. Однак ми не пішли найбільш очевидним шляхом. Тоді ми створили Kronos Research, щоб вийти на певний рівень у трейдингу та краще зрозуміти динаміку цієї нової індустрії.
Сьогодні WOO X є однією з найбільш надійних криптовалютних бірж у світі, якій довіряють користувачі. Чому так відбувається? Причина полягає в тому, що ми не робимо просто платформу для купівлі та продажу криптоактивів. Натомість ми витрачаємо час і сили на створення місця, яке не тільки розширить можливості користувачів та надасть їм підтримку, але й також дозволить їм відчути реальне зростання власної продуктивності.

На додачу до цього ми стали першою торговою платформою із впровадженою структурою нульових комісій. Причому це сталося задовго до того, як наші колеги також усвідомили важливість нульових комісій в діяльності трейдерів. Загалом зараз WOO X — єдина платформа, яка пропонує нульові комісії як для спотових ринків, так і для ф'ючерсів. Одночасно з цим ми не жертвуємо ліквідністю чи спредами.
Запорука існування цієї моделі – синергія між Kronos Research та WOO Network. Обидві команди застосовують власний досвід торгівлі на традиційних ринках та підключають інших людей, з якими нам по дорозі. Мені приємно бачити інновації, які виникають через активність нашої команди. І все це відбувається в міру того, як ми виконуємо свій обов'язок щодо просування децентралізації інтернету та економіки”, — зазначив Піментел.

Святкування річниці WOO X по всьому світу

Співзасновник WOO Network Джек Тан запросив на захід під назвою VIP Trader Meetup в Амстердамі представників команди WOO Network, VIP-користувачів, партнерів та професійних трейдерів. Під час івенту Тан у тому числі знайшов можливість поділитися власним баченням майбутнього для WOO X, а також дізнатися думку інших професіоналів у рамках екосистеми про те, що відбувається.

Співзасновник WOO Network Джек Тан

У вступному слові Джек Тан згадав власний досвід роботи в Deutsche Bank у розпал фінансової кризи 2008 року, яка сьогодні багато в чому перегукується з нинішньою криптозимою. За словами співзасновника WOO Network, тодішня криза призвела до створення Біткойна та багатьох інших інновацій у сфері фінансових технологій. У результаті Тан поділився захопленням новими продуктами та змінами, які з'являться після актуальної серії глобальних проблем. Також він акцентував увагу на важливості взаємодії з трейдерами та постійного отримання фідбека. Власне, саме такий підхід дозволив втілити все вищезгадане у життя.

Захід VIP Trader Meetup також став відправною точкою роботи нового децентралізованого продукту від WOO Network під назвою WOO DEX. Платформа була успішно запущена в Мейннеті Orderly Network прямо під час івенту. Йдеться про надійну децентралізовану інфраструктуру для торгівлі, яка забезпечує інклюзивну роботу біржового ордербуку для спотових пар та безстрокових ф'ючерсів.

Партнери WOO Network також доклали чимало зусиль на честь річниці, запустивши кампанії із крутими призами для учасників. Їх наявністю порадували представники Avalanche, NEAR, Galxe, Polygon, BNB Chain і навіть Pudgy Penguins, при цьому відповідні нагороди в рамках розіграшів за принципом “вчися та заробляй" вручалися в нативних токенах і NFT.

До того ж українська команда WOO Network об'єднала зусилля з представниками проєкту Incrypted. Завдяки цьому сто випадково вибраних нових користувачів WOO X отримали бонус у 200 токенів WOO кожен.

Тим часом на біржі пройшов розіграш 1 BTC від WOO X. Цю подію згадав віце-президент відділу маркетингу в WOO Network Бен Йорк:

"Ця кампанія дозволить трейдерам протестувати нашу платформу та заразом отримати шанс стати власником цілого біткойна".

У розіграші 1 BTC автоматично взяли участь усі нові користувачі, які провели свій перший трейд на WOO X. Торгова операція могла проводитись на спотовому ринку або з ф'ючерсами та мала бути виконана під час дії кампанії, при цьому дата реєстрації користувача не враховувалася.


Будьте в курсі всього, що відбувається з WOO Network!

Приведений контент не є рекомендацією щодо інвестицій або трейдингу, а також не є пропозицією, закликом або порадою для взаємодії з певним продуктом або сервісом. Цей контент призначений виключно для інформаційних цілей. Будь-яка людина, яка приймає певні інвестиційні рішення або змінює їх з урахуванням даного матеріалу, несе повну відповідальність за можливі результати чи фінансові втрати.

Зміст цього документа було перекладено різними мовами та опубліковано на різних платформах. У разі будь-яких розбіжностей чи невідповідностей між різними варіантами цього тексту внаслідок неправильного перекладу, остаточним варіантом вважається англійська версія на нашому офіційному сайті.


Read Next
WOOFi wdraża się na Linea Mainnet, umacniając swoją pozycję jako centrum omnichain dla traderów DeFi.

WOOFi wdraża się na Linea Mainnet, umacniając swoją pozycję jako centrum omnichain dla traderów DeFi.

Top-10 giełda zdecentralizowanych finansów (DEX) - WOOFi - uruchamia się na szybko rozwijającym się zkEVM, wspieranym przez potężnego gracza w dziedzinie DeFi - Consensys. Otwarci dla przedsięwzięć na Linea Chyba nie można było przegapić, że w ciągu ostatnich 6 miesięcy sieci warstwy 2 zyskują na popularności. Wierzymy, że to nie tylko chwilowa moda, ale początek długoterminowego trendu, który sprawi, że te blockchainy staną się bardziej zatłoczone niż nawet najbardziej ruchliwe centra handlo
Aug 4, 2023
WOO network otwiera innovation hub w Polsce

WOO network otwiera innovation hub w Polsce

Innovation Hub powstał dzięki WOO Network w Polsce, mając na celu rozwijanie najlepszych projektów związanych z kryptowalutami w regionie. Ośrodek innowacyjny WOO Network web3 będzie identyfikować i wspierać obiecujących specjalistów z branży blockchain, start-upy oraz społeczności. "Jako część naszego zaangażowania w budowanie zdecentralizowanych finansów, ośrodek innowacyjny będzie wspierać utalentowane techniczne osoby, które rozwiązują problemy i pozytywnie wpływają na przestrzeń kryptowalu
Aug 2, 2023
Zrozumieć WOO network: Raport za drugi kwartał 2023 roku

Zrozumieć WOO network: Raport za drugi kwartał 2023 roku

Tematy, statystyki i analiza z drugiego kwartału 2023 roku Drugi kwartał 2023 roku był pełen wzlotów i upadków, z pojawiającymi się zarówno pozytywnymi, jak i negatywnymi wiadomościami. Po negatywnej stronie, banki centralne kontynuowały zaostrzanie warunków finansowych, a upadek Credit Suisse oznaczył początek trzeciego kwartału. Rynek NFT doświadczył znaczących spadków wartości w wielu kolekcjach, zaczynając od Bored Ape Yacht Club i przechodząc na ekosystem Azuki po wprowadzeniu wysoko rozc
Jul 11, 2023

We use cookies to improve your experience. To find out more, please read our Privacy Policy. By clicking "Accept", you consent to our cookie and Privacy Policy. Or you may click “Decline”to refuse to consent.

Stay Connected

WOO connects traders, exchanges, institutions, and DeFi platforms with democratized access to the best-in-class liquidity and trading execution at low cost.

Terms of Service Privacy Policy Information Security Statement