Yeni Yıla Girerken: 2023/1. Çeyrek Yol Haritası

Yeni Yıla Girerken: 2023/1. Çeyrek Yol Haritası

WOO Network, son dönemde sektör genelinde yaşanan sıkıntıların ardından önümüzdeki çeyrekte pazar payını artırma planlarını açıkladı.

Hızlıca aksiyon almak

2022'nin ikinci yarısı, kripto para alanında keskin bir dönüşüme tanıklık etti ve ayakta kalmayı başaranlar şeffaflıklarını artırmak ve güveni geri kazanmak için yarışırken bir pazar payı boşluğu bıraktı.

Bu durum, kullanıcıların, ortaklıklar ve pazarlamaya önem vermekten uzaklaşıp güven ve şeffaflığa odaklanmaya başlamasıyla CeFi alanındaki dengeyi sağladı.

WOO Network hızla harekete geçerek, CeFi için yeni şeffaflık standartları belirleyen ve her on beş dakikada bir güncellenen, türünün ilk örneği olan eksiksiz bir varlık ve yükümlülük panosu oluşturdu. Şimdi bu güçlü konumdan faydalanmak isteyen WOO, 2023 yılının ilk çeyreğinin sonuna kadar aşağıdaki sonuçları elde etmek için elinden gelenin en iyisini yapmayı planlıyor:

  • WOO X'i en şeffaf alım/satım platformlarından biri haline getirmek
  • Vadeli işlemler ekleyerek WOOFi DEX'i en iyi emir defteri DEX'leri arasına sokmak
  • Üst versiyonu (v2) daha fazla ağda yayınlayarak WOOFi'nin fiyat uygulamasını iyileştirmek
  • Geliştirilmiş tokenomik ile WOO ekosistemini genişletmek
  • Gelecek sosyal özellikler aracılığıyla tanınmış trader'ların WOO X'te işlem yapmasını sağlamak

WOO X gelişmeye devam ediyor

Kullanıcı analizleri, sosyal liderlik tabloları ve güçlendirilmiş alım/satım araçları gibi yeni özelliklerin durmaksızın kullanıcılarla buluşturulması, bu yıl WOO X'in itibarını artırmayı başardı. 2023'ün başlarında trader'lara yönelik olarak üzerinde çalıştığımız bazı diğer özellikler şunlardır:

  • Borçların ve varlıkların Merkle Ağacı kanıtı
  • Sadece USDT yerine portföy çeşitliliği için USDC ve BTC spot çiftleri
  • Pasif kazanç sağlayan ürünler
  • Bir işlem çifti için eş zamanlı long (uzun) ve kısa (short) pozisyon hedge modu
  • İşlemleri belirli bir süre boyunca eşit şekilde gerçekleştiren TWAP emirleri
  • Alım/satım işlemlerinizdeki ilerlemenizi izlemek için işlem günlüğü

Bu daha geleneksel özelliklerin yanı sıra, kullanıcılarımızı mutlu etmenin yeni yollarını keşfettikçe oyunlaştırma unsurları da ekleyeceğiz. Amacımız, WOO X'te alım satım deneyimini daha da ödüllendirici hale getirmektir ve bunu başarmak için aşağıdakilerin uygulanmasına öncelik vererek adımlar atacağız:

Kullanıcılarımıza daha iyi hizmet vermenin yeni yollarını keşfederken, daha geleneksel özelliklerin yanı sıra oyunlaştırma unsurları da gelecek. Amacımız, WOO X'te işlem yapma deneyimini daha da ödüllendirici hale getirmektir ve bunu başarmak için aşağıdakilerin uygulanmasına öncelik vereceğiz:

  • Başarılarınızı tescillemek için başarı rozetleri
  • Aktif kullanıcıları ödüllendiren yenilenmiş staking
  • Daha tatmin edici bir görünüm için arayüzün yeniden tasarlanması

DeFi'da yeni standartlar belirliyoruz

WOOFi artık altı farklı ağ üzerinde çalışıyor ve kullanıcılara alım/satım, stake, kazanç elde etme ve hatta zincirler arası varlık aktarma fırsatı veriyor. DeFi platformumuzu Swap v2'ye yükselterek, fiyat uygulamalarını iyileştirecek ve geri satın aldığımız WOO sayesinde WOOFi staker'larının gerçek getirilerini artıracağız.

2023'ün 1. çeyreğinde WOOFi Stake'in bir sonraki evrimine de tanık olacağız, çünkü tek zincirli staking'i etkinleştirerek kullanıcıların daha yüksek getiri elde etmek için zincir değiştirme ihtiyacını ortadan kaldıracağız. WOOFi staker'ları, yalnızca çok yönlü daha iyi bir deneyimden faydalanmakla kalmayacak, aynı zamanda bazı görevleri tamamlayarak kazanacakları NFT'lerin gücü sayesinde daha iyi getiri elde edecek.

WOOFi DEX ayrıca daha fazla spot işlem çifti ve uzun zamandır beklenen vadeli işlemlerin eklenmesiyle fark yaratmaya devam edecek. DeFi'da vadeli işlemler, önde gelen DEX'ler, rutin olarak günlük 500 milyon dolardan fazla ve piyasa oynaklığının yüksek olduğu dönemlerinde 1 milyar dolara kadar hacim yapılması sayesinde daha fazla gelişiyor. WOOFi DEX, emir defteri DEX'lerine olan ilgiyi çekmeyi ve WOO token için daha fazla fayda ve farkındalık sağlamayı amaçlıyor.

WOO ekosistemini genişletmek

WOO ekosistemi, yeni işe alımlar, WOO X listelemeleri, WOOFi destekli zincirler ve değerleri bizim değerimizle örtüşen kuruluşlar ile işbirliği yapmaya yönelik daha geniş kapsamlı çalışmalara odaklanarak büyümeye devam ediyor. Yeni yılda yatırımcı ilişkilerini güçlendirmek, yeni ortaklıklar ve WOO X'e erişimi her zamankinden daha kolay hale getiren broker entegrasyonlarını artırmak için ekstra adımlar atacağız. Son olarak ve belki de en önemlisi, WOO token'ı, sürekli artan WOO Network ürünlerinin daha da ayrılmaz bir parçası haline getirmek için tokenomiklerimizi yenileyeceğiz.


Yukarıdaki içerik, yatırım ve ticaret stratejileri için bir tavsiye değildir. Ayrıca herhangi bir ürün veya hizmetin teklifi, talebi veya tavsiyesi olarak nitelendirilemez. İçerik sadece bilgi paylaşımı amaçlıdır. İçeriği bir yatırım tavsiyesi olarak alan herkes, sonucunda doğacak sorunları kendisi üstlenir.

Bu belgenin içeriği farklı dillere çevrilmiş ve farklı platformlarda paylaşılmıştır. Farklı gönderiler arasında yanlış çevirilerden kaynaklanan herhangi bir farklılık veya tutarsızlık olması durumunda, resmi web sitemizdeki İngilizce versiyonu geçerli olacaktır.

Read Next
Kantitatif sıkılaştırma nedir ve kripto piyasalarını nasıl etkiler?

Kantitatif sıkılaştırma nedir ve kripto piyasalarını nasıl etkiler?

Para politikası son zamanlarda dikkatleri üzerine çekti ve birçok kripto yatırımcısı Jerome Powell ve Janet Yellen'ın söyleyeceklerine dikkat etmeye başladı. Yüksek enflasyon günümüzde pek çok ekonominin karşı karşıya olduğu bir sorun ve bu nedenle merkez bankaları enflasyonu istedikleri seviyelere çekmek için kantitatif sıkılaştırmaya başvuruyor. Bugünkü makalemizde kantitatif sıkılaştırma kavramını, nasıl işlediğini ve kripto piyasalarını nasıl etkilediğini derinlemesine inceleyeceğiz. Kantit
Jun 16, 2023
Whitepaper (Teknik Doküman) nedir ve nasıl okunur?

Whitepaper (Teknik Doküman) nedir ve nasıl okunur?

Çoğu kripto yatırımcısı bilinçli kararlar vermek için teknik analiz kullanır, ancak daha küçük bir grup grafikleri neredeyse tamamen göz ardı eder ve bunun yerine temel özelliklere odaklanır. Bir proje hakkında bilinmesi gereken her şeyi öğrenir ve ona yatırım yapıp yapmayacaklarına karar verirler. Bugünkü yazımızda, bu süreçteki kilit araçlardan birini tartışıyoruz: whitepaper. Bunların ne olduğunu, nasıl okunup analiz edileceğini ve bir whitepaper'da nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrenme
Jun 14, 2023
Kripto alım-satımda “confluence” nedir ve neden önemlidir?

Kripto alım-satımda “confluence” nedir ve neden önemlidir?

Alım-satımla ilgili sayısız konuyu, göstergeyi ve analiz tekniğini ele alabiliriz, ancak asıl sihir bu farklı konular sinerjik bir alım-satım sisteminde birleştirildiğinde ortaya çıkar. Bugünkü makalemizde “confluence” kavramını, ne anlama geldiğini ve alım-satım işlemlerinizi nasıl bir üst seviyeye taşıyabileceğini ele alacağız. Farklı alım-satım araçları farklı yönlü ipuçları sağlar. Varsayımsal bulmacanın bu parçalarını bir araya getirmek, piyasanın nereye gittiğine dair daha net bir resim o
Jun 6, 2023

We use cookies to improve your experience. To find out more, please read our Privacy Policy. By clicking "Accept", you consent to our cookie and Privacy Policy. Or you may click “Decline”to refuse to consent.

Stay Connected

WOO connects traders, exchanges, institutions, and DeFi platforms with democratized access to the best-in-class liquidity and trading execution at low cost.

Terms of Service Privacy Policy Information Security Statement