WOO X Yıl Dönümü Kutlamaları Devam Ediyor

WOO X Yıl Dönümü Kutlamaları Devam Ediyor

WOO X'in birinci yıl dönümü için ikinci kutlama dalgası, WOO Network'ün Kurucu Ortağı Mark Pimentel'den bir mesajla başladı. Pimentel, dünya çapındaki kullanıcılar için yayınladığı tebrik mesajında, profesyonel ticarette yankı uyandıran bir ürün oluşturmanın uzun ama verimli sürecininden bahsetti.

Mark Pimentel, WOO Network ve Kronos Kurucu Ortağı

Mark Pimente, şu açıklamalarda bulundu:

“WOO X'in sadece bir yılda elde ettiği başarıları görmek oldukça etkileyici. Jack ve ben, Wall Street'teki nicel trader'lar olarak on yıllık uzmanlığımızdan yararlanarak bir kripto para borsasından daha fazlasını inşa etmeyi hayal ettiğimizi hala hatırlıyorum. Bu hayali doğrudan gerçekleştirmek yerine, ticarette son derece iyi olması ve bu yeni endüstrinin dinamiklerini anlaması için Kronos Research'ü kurduk.

WOO X bugün dünyanın en güvenilir kripto borsalarından biri, çünkü platformu, dijital varlık satın alınıp satılacak bir borsadan daha fazlasına dönüştürmek amacıyla zaman ve enerji harcıyoruz. Hatta şimdiden, kullanıcıları güçlendiren ve destekleyen, kullanıcıların performansta bariz bir artış görecekleri bir platformuz.

Bunun da ötesinde, rakiplerimiz sıfır komisyonun gerçek trader'lar için önemini anlamadan önce bile 'sıfır komisyon' yapısını ilk uygulayan bizdik. Şu anda modelimiz, likidite veya alım satım farkından ödün vermeden hem spot hem de vadeli işlemler için sıfır ücret sunan tek modeldir.

Kronos Research ve WOO Network arasındaki sinerji, hem geleneksel piyasalarda ticaret deneyimimizi uyguladığımız, hem de bu yönde bizimle bir olan ekipler oluşturduğumuz için bu modelin var olmasına izin veriyor. İnternet ve ekonominin merkeziyetsizliği konusundaki görevlerimizi yerine getirirken, büyüyen ekibimizin yaratabileceği yenilikleri görmekten heyecan duyuyorum."

Dünya genelinde kutlamalar

WOO Network Kurucu Ortağı Jack Tan, WOO X VIP'lerini, ortaklarını ve profesyonel trader'ları Amsterdam'da bir "VIP Trader Buluşması" için davet etti ve bu etkinlikte WOO X vizyonunu ifade etme ve ekosistemdeki profesyonel kullanıcıların deneyimleri hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı buldu.

WOO Network'ün Kurucu Ortağı Jack Tan, WOO X vizyonunu dile getirdi ve ekosistemdeki profesyonel kullanıcıların deneyimleri hakkında daha fazla şey öğrendi.

Açılış konuşmasında Tan, 2008 mali krizinin yaşandığı dönemde Deutsche Bank'ta çalıştığını söyleyerek, o dönemin, mevcut kripto kışı ile benzerliğinden bahsetti. Krizin, Bitcoin'in yaratılmasına ve FinTech'te daha birçok yeniliğe yol açtığının altını çizdi. Tan, mevcut küresel zorluklardan ortaya çıkacak ürünler ve değişiklikler için duyduğu heyecanı dile getirdi ve bunu gerçeğe dönüştürmek için trader'larla çalışmanın ve sürekli geri bildirim almanın önemini vurguladı.

WOO Network'ün en yeni merkeziyetsiz ürünü, WOO DEX! Orderly Network başlatıldı.

"VIP Trader Buluşması" aynı zamanda, WOO Network'ün en yeni merkeziyetsiz ürünü WOO DEX'in lansmanıydı! Ana ağda başarıyla başlatılan, izinsiz spot ve vadeli işlemler için emir defteri ticareti sunan sağlam bir merkezi olmayan ticaret altyapısı olan Orderly Network, kısa süre önce etkinliğe ev sahipliği yaptı.

WOO Network'ün ekosistem ortakları, WOO X yıl dönümü kutlamalarını desteklemek için kullanıcıların ödüller kazanacağı kampanyalar başlatarak tam destek verdi. Avalanche, NEAR, Galxe, Polygon, BNB Chain ve hatta Pudgy Penguin'lerin hepsi katılım sağladı. Bu ortakların her biri, kendi yerel kripto para birimleriyle veya NFT olarak ödüllerle finanse edilen kendi 'öğren ve kazan' yapısına sahiptir.

Bu arada, WOO X'in 1 BTC kampanyası Ekim ayı sonunda bitiyor. WOO Network Pazarlama Başkan Yardımcısı Ben Yorke, "Bu kampanyayla, trader'ların BTC kazanma şansı yakalarken kendilerini denemelerini istiyoruz" dedi.

İlk işlemini gerçekleştiren kullanıcılar, 1 BTC kazanmak için çekilişe katılabilir. Kullanıcının ne zaman kaydolduğuna bakılmaksızın, spot veya vadeli işlemler olmak üzere ilk işlem kampanya sırasında tamamlanmalıdır. Bu kampanya hakkında daha fazla bilgi için etkinlik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Yukarıdaki içerik, yatırım ve ticaret stratejileri için bir tavsiye değildir. Ayrıca herhangi bir ürün veya hizmetin teklifi, talebi veya tavsiyesi olarak nitelendirilemez. İçerik sadece bilgi paylaşımı amaçlıdır. İçeriği bir yatırım tavsiyesi olarak alan herkes, sonucunda doğacak sorunları kendisi üstlenir.

Bu belgenin içeriği farklı dillere çevrilmiş ve farklı platformlarda paylaşılmıştır. Farklı gönderiler arasında yanlış çevirilerden kaynaklanan herhangi bir farklılık veya tutarsızlık olması durumunda, resmi web sitemizdeki İngilizce versiyonu geçerli olacaktır.

Read Next
Kantitatif sıkılaştırma nedir ve kripto piyasalarını nasıl etkiler?

Kantitatif sıkılaştırma nedir ve kripto piyasalarını nasıl etkiler?

Para politikası son zamanlarda dikkatleri üzerine çekti ve birçok kripto yatırımcısı Jerome Powell ve Janet Yellen'ın söyleyeceklerine dikkat etmeye başladı. Yüksek enflasyon günümüzde pek çok ekonominin karşı karşıya olduğu bir sorun ve bu nedenle merkez bankaları enflasyonu istedikleri seviyelere çekmek için kantitatif sıkılaştırmaya başvuruyor. Bugünkü makalemizde kantitatif sıkılaştırma kavramını, nasıl işlediğini ve kripto piyasalarını nasıl etkilediğini derinlemesine inceleyeceğiz. Kantit
Jun 16, 2023
Whitepaper (Teknik Doküman) nedir ve nasıl okunur?

Whitepaper (Teknik Doküman) nedir ve nasıl okunur?

Çoğu kripto yatırımcısı bilinçli kararlar vermek için teknik analiz kullanır, ancak daha küçük bir grup grafikleri neredeyse tamamen göz ardı eder ve bunun yerine temel özelliklere odaklanır. Bir proje hakkında bilinmesi gereken her şeyi öğrenir ve ona yatırım yapıp yapmayacaklarına karar verirler. Bugünkü yazımızda, bu süreçteki kilit araçlardan birini tartışıyoruz: whitepaper. Bunların ne olduğunu, nasıl okunup analiz edileceğini ve bir whitepaper'da nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrenme
Jun 14, 2023
Kripto alım-satımda “confluence” nedir ve neden önemlidir?

Kripto alım-satımda “confluence” nedir ve neden önemlidir?

Alım-satımla ilgili sayısız konuyu, göstergeyi ve analiz tekniğini ele alabiliriz, ancak asıl sihir bu farklı konular sinerjik bir alım-satım sisteminde birleştirildiğinde ortaya çıkar. Bugünkü makalemizde “confluence” kavramını, ne anlama geldiğini ve alım-satım işlemlerinizi nasıl bir üst seviyeye taşıyabileceğini ele alacağız. Farklı alım-satım araçları farklı yönlü ipuçları sağlar. Varsayımsal bulmacanın bu parçalarını bir araya getirmek, piyasanın nereye gittiğine dair daha net bir resim o
Jun 6, 2023

We use cookies to improve your experience. To find out more, please read our Privacy Policy. By clicking "Accept", you consent to our cookie and Privacy Policy. Or you may click “Decline”to refuse to consent.

Stay Connected

WOO connects traders, exchanges, institutions, and DeFi platforms with democratized access to the best-in-class liquidity and trading execution at low cost.

Terms of Service Privacy Policy Information Security Statement