Kurucu Ortağımız Jack Tan'dan Mektup - OnewithWOO

Kurucu Ortağımız Jack Tan'dan Mektup - OnewithWOO

WOO ekosistemindeki kullanıcılarımıza ve topluluğumuza,

Bu ay birinci yıl dönümümüzü kutluyoruz ve sürekli çalışkan ekibimizden, bizimle birlikte hareket etmeye devam eden büyüyen topluluğa kadar bu yolda bize destek olan herkese teşekkür etmek istiyorum.

Birinci yılımıza ettiğimiz yolculukta birçok zorlukla karşılaştık. Yine de yatırımcıların en iyi performansını sergileyebilecekleri WOO X'i inşa etme konusundaki hedefimizden şaşmadık. Ben de bu fırsatı, bu hedef etrafındaki vizyonumuzu ifade etmek için kullanmak istiyorum.

Çabalamak

Merkeziyetsiz bir iş gücüyle birleştirilmiş yenilikçi endüstrimiz, saat dilimleri arasında senkronize olduğumuz, sabah ilk iş olarak gece geç saatlere kadar Slack kanalları ve Telegram mesajlarını kontrol ettiğimiz için bu, 200'den fazla ekip arkadaşımız için uzun saatler anlamına geliyor.

Başarılı olmak için sadece daha çok çalışmamız değil, aynı zamanda işleri farklı ve daha iyi etkiyle yapmamız gerekir. Yaptığımız en doğru hareket, NFT pazar yerleri oluşturmak veya pahalı spor takımlarına sponsor olmak gibi belirli eğilimleri görmezden gelmekti. Bunun yerine daha iyi ürünlere yatırım yapmayı seçtik.

Çok şey öğrendik ve hızla ilerledik, çoğu yetişmek için çabalıyordu. Kullanıcılarımızın, en iyi ticaret deneyimi, en yüksek tasarruf getirileri ve en iyi fırlatma rampası projeleri adı altında çok fazla isteği var. Büyük trader'lar için en sevilen platform olmak amacıyla tam olarak bunları sunma yolundayız. Geçen yıl bunlardan bazılarının gerçekleştiğini görmek bir zevkti ve 2023'e girerken pazar inovasyonuna liderlik ederken daha çok eğleneceğiz.

Merkeziyetsiz sistemler aracılığıyla anlamlı bir yaşam vizyonu

Uzun vadeli vizyonum: radikal bolluğun olduğu ve artık yatırıma veya ticarete gerek olmayan bir dünya. İnsanlar bunun yerine zamanlarını gerçek çıkarları ve anlamlı buldukları şeyler için harcayacaklar.

Dünya daha dengesiz hale geldikçe ve hükümetler kaçınılmaz olarak merkezi olmayan finansal sisteme adım atarken, bu vizyondan hala uzakta olduğumuzu söyleyebiliriz. Bu etkileşim bize yolun basit olmadığını, ancak mümkün olduğunu gösteriyor. Bu zorlukları adım adım aşıyoruz, DeFi ve CeFi'de muhteşem özellikler ve ürünler sunmak için fırsatlar arıyoruz.

Zorluklar çok olsa da bağlılığımız hiç bu kadar güçlü olmamıştı. Ayı piyasası, güçlü bir yenilikçi ürün yelpazesi oluşturmak, token ekonomisini ve kullanım durumlarını iyileştirmek, birinci sınıf bir ekip ve bizi birinci sınıf bir kripto markası olma hedefimize ulaştırmak için ilham verici bir ortak geliştirici grubu oluşturmak için bize harika bir fırsat verdi.

Yenilikçi fikirlerle yüzleşmek

Kültürümüz hiçbir zaman sıradanlığa razı olmaz, bizi yeni fikirlerle (veya birbirimizle) bir şeyleri yapmanın daha iyi yollarını bulmak için yüzleşmeye zorlar.

Ne kadar kararlı olduğumuzu anlamak için ekipten biri yakın dönem ile ilgili endişelerini dile getirdiğinde, her zaman söylediğim şey şudur: "Bu alakasız, sürekli bir zaman baskısı altında yaşıyoruz."

Kullanıcılar, token sahipleri ve bir bütün olarak toplum, finans sektöründeki yeniliğe bağımlıdır. Yeniliğe öncü olmak istiyorsak, yaptığımız her şeyde yaratıcı olup acele etmeliyiz.

Güçlü ekosistemler ve topluluklar bizi destekliyor

WOO X'i, dijital varlıkları satın almak ve satmak için bir yerden daha fazlası olacak şekilde şekillendiriyoruz. Bu nedenle, kullanıcıları güçlendiren ve destekleyen, kullanıcıların performansta gözle görülür bir artış göreceği bir yer haline getiriyoruz.

Ayrıca müşterilerimiz, yatırımcılarımız, Kronos Research ve Orderly Network gibi ortaklarımız tarafından yönetilen, dünyanın en güçlü ekosistemlerinden birine sahibiz. Bunun da ötesinde, WOO DAO, WOO Force ve WOOFi tarafından yönetilen ve markanın dünyaya yayılmasına yardımcı olan en güçlü topluluklardan birine sahip olduğumuz için de şanslıyız.

Takımın sadece bir yılda WOO X ile başardıklarından gurur duyuyorum. 2023'e girerken, trader'ların cephaneliğinin vazgeçilmez bir parçası olacak sosyal ticaret ve tahmine dayalı analitik gibi özelliklerde yenilik yapmamız için parçalar nihayet bir araya geliyor.

WOO X'e gelin ve yolculuğumuza katılın!

İçtenlikle,

Jack Tan, Kurucu Ortak, WOO Network

WOO Network'ün tüm heyecan verici gelişmeleri için bizi izlemeye devam edin!


Yukarıdaki içerik, yatırım ve ticaret stratejileri için bir tavsiye değildir. Ayrıca herhangi bir ürün veya hizmetin teklifi, talebi veya tavsiyesi olarak nitelendirilemez. İçerik sadece bilgi paylaşımı amaçlıdır. İçeriği bir yatırım tavsiyesi olarak alan herkes, sonucunda doğacak sorunları kendisi üstlenir.

Bu belgenin içeriği farklı dillere çevrilmiş ve farklı platformlarda paylaşılmıştır. Farklı gönderiler arasında yanlış çevirilerden kaynaklanan herhangi bir farklılık veya tutarsızlık olması durumunda, resmi web sitemizdeki İngilizce versiyonu geçerli olacaktır.

Read Next
Kantitatif sıkılaştırma nedir ve kripto piyasalarını nasıl etkiler?

Kantitatif sıkılaştırma nedir ve kripto piyasalarını nasıl etkiler?

Para politikası son zamanlarda dikkatleri üzerine çekti ve birçok kripto yatırımcısı Jerome Powell ve Janet Yellen'ın söyleyeceklerine dikkat etmeye başladı. Yüksek enflasyon günümüzde pek çok ekonominin karşı karşıya olduğu bir sorun ve bu nedenle merkez bankaları enflasyonu istedikleri seviyelere çekmek için kantitatif sıkılaştırmaya başvuruyor. Bugünkü makalemizde kantitatif sıkılaştırma kavramını, nasıl işlediğini ve kripto piyasalarını nasıl etkilediğini derinlemesine inceleyeceğiz. Kantit
Jun 16, 2023
Whitepaper (Teknik Doküman) nedir ve nasıl okunur?

Whitepaper (Teknik Doküman) nedir ve nasıl okunur?

Çoğu kripto yatırımcısı bilinçli kararlar vermek için teknik analiz kullanır, ancak daha küçük bir grup grafikleri neredeyse tamamen göz ardı eder ve bunun yerine temel özelliklere odaklanır. Bir proje hakkında bilinmesi gereken her şeyi öğrenir ve ona yatırım yapıp yapmayacaklarına karar verirler. Bugünkü yazımızda, bu süreçteki kilit araçlardan birini tartışıyoruz: whitepaper. Bunların ne olduğunu, nasıl okunup analiz edileceğini ve bir whitepaper'da nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrenme
Jun 14, 2023
Kripto alım-satımda “confluence” nedir ve neden önemlidir?

Kripto alım-satımda “confluence” nedir ve neden önemlidir?

Alım-satımla ilgili sayısız konuyu, göstergeyi ve analiz tekniğini ele alabiliriz, ancak asıl sihir bu farklı konular sinerjik bir alım-satım sisteminde birleştirildiğinde ortaya çıkar. Bugünkü makalemizde “confluence” kavramını, ne anlama geldiğini ve alım-satım işlemlerinizi nasıl bir üst seviyeye taşıyabileceğini ele alacağız. Farklı alım-satım araçları farklı yönlü ipuçları sağlar. Varsayımsal bulmacanın bu parçalarını bir araya getirmek, piyasanın nereye gittiğine dair daha net bir resim o
Jun 6, 2023

We use cookies to improve your experience. To find out more, please read our Privacy Policy. By clicking "Accept", you consent to our cookie and Privacy Policy. Or you may click “Decline”to refuse to consent.

Stay Connected

WOO connects traders, exchanges, institutions, and DeFi platforms with democratized access to the best-in-class liquidity and trading execution at low cost.

Terms of Service Privacy Policy Information Security Statement